inzerce, prodej, prodám, bazar

Kuličky AMI JE JOUE

Kategorie: Ostatní

Ami je inovativní sada kuliček a výborně poslouží při posilování svalů pánevního dna. Se třemi kuličkami různých velikostí, tvarů a hmotností si cvičení příjemně užijete. Cvičení můžete začít s kuličkou o nižší váze. Jakmile cítíte že máte poševní svaly již pevnější začnete cvičení s kuličkami s vyšší váhou. Kuličky můžete libovolně měnit dle potřeby cvičení. Materiál je lékařský silikon.
Nevhodný dárek.
Poštovné 100 Kč.
Kuličky AMI JE JOUE
Podobné inzeráty
sedátko DOOMOO
DOOMOO sedátko je multifunkční lehátko fazolového tvaru, které je přizpůsobitelné věku a rozvoji dítěte a je ho tak možné použít pro miminka od narození až po děti do váhy 30 kg. Výborná věc např. v období, kdy dítě začíná jíst a ještě samo neumí sedět v jídelní židli. Lehátko je lehké, lze ho tedy snadno přenášet a dítě máte neustále na dohled. Výplň: Mikro polystyrenové kuličky Vrchní vrstvy lze prát v pračce na 30°C. Lehátko nabízí 2 způsoby použití: 1. S bezpečnostními pásy Dítě může být v sedící či naklopené poloze. Sedící poloha: Před vložením miminka se zatlačí rukama do přední části, aby se posunuly mikro kuličky a vytvořila se tak opěrka zad. Naklopená poloha: Rozložte mikro kuličky rovnoměrně, abyste vytvořili přiléhavé "hnízdečko". 2. Bez bezpečnostních pásů
Puška na kuličky
Prodám repliku samopalu na kuličky. Plně funkční, jen vystavená. Samopal, zasobník,baterka,nabíječka, kuličky
Úchytky, kulicky
Dřevěné úchytky, kuličky, nabízím, 20ks,uchytek,kulicky průměr 55mm 11ks, prumer40mm 10ks,průměr 45mm 5ks,cenu nabídněte,...
Zklidňující pelíšek pro miminko Stars značka Matýsek
Nevyužívaný, dcera v něm byla 1× je tedy jako nový. Materiál je 100% bavlna. Výplň PES kuličky. Součástí je ochranný pás. Povlak je sundavací takže snadno vyperete. Pelíšek můžete využít od narození až po školní věk má nosnost 60 kg - vhodný jako sedací vak a je možnost kuličky doplnit. PC vysoká 3500 Kč.
Prodám své staré airsoftové vybavení
Prodám své staré airsoftové vybavení protože už airsoft nehraji a nechci aby mi to jen tak leželo doma Se zbraní jsem hrál asi třikrát a nikdy mě nezradila Baterie vydrží i celodenní hraní Jedna se o repliku AK-74M od výrobce Cyma Prodám také ledvinku , ochrané brýle , kuličky , nabíječku s baterii do zbraně a pouzdro na zbraň Zbraň : 4500kč Ledvinka : 500kč Brýle : 100kč Kuličky :100kč Rychlo plnička :50kč Pouzdro na zbraň :400kč S rychlým jednáním dam i slevu.
Trapézový závit , matice
Prodám dva trapézové závity průměr 75mm, stoupání 6mm. Součástí je matice s drážkou pro kuličky která slouží jako axiální ložisko. Měl jsem to na zvednutí betonového stropu. Kuličky k ložisku možno přidat, případně i celé podpěry. Možno přiblížit na trasách Příbram-Praha-Benešov-Humpolec. Vzhledem k váze je to skoro za cenu srotu.