inzerce, prodej, prodám, bazar

Kukla vhodná na veterána

Kategorie: Veteráni

Prodám krásnou originální motocyklistickou kuklu vhodná na veterána nebo pro sběratele atd. Je v krásném patinovém originálním stavu.
Kukla je menší velikosti obvod hlavy cca 50 -51.
Kukla vhodná na veterána
Podobné inzeráty
Přilby,kokosky,kožená kukla
Prodám dvě kokosky a koženou kuklu.Kokosky stav viz fotky,jčervená je na menší kebuli,bílooranžová na normální hlavu.Kukla ve slušném stavu,nevykuněná,menší rozměr.Oranžová 700kč,červená 500kč,kukla 800kč.
Prodám veterana přívěsný vozík kemping
Prodám přívěsný vozík za veterána škodu MB, škoda 100, či Octavia. Jeden z prvních má výrobní číslo 300 rok 1967. Ideální dobový doplněk za vašeho veterána. Vše původni plachta nepopraskana, je k tomu i konstrukce pod plachtu není na foto. Krásný kola krásný vzorek málo jeta. Odrazka jsou k tomu nová. Vše původní nikdy nebyl na STK původní TP i malý knížečka na moji osobu. Pojištění placeno. Cením si ho na více než je napsáno, ale nechám ho za tu cenu co je uvedena. Jedinečný kousek.
kožená kukla
kožená kukla-velikost-58,je v dobrém stavu.Jen osobní převzetí-NEPOSÍLÁM.Na-sms-neodpovím.
Stará kožená kukla na motorku
Kukla v pěkném stavu viz. foto, kůže měkká prošití drží, vyteplená část kulky bez poškození, platba předem, na dobírku nezasílám, dodání dle tarifu české pošty nebo jiné dodání dle přepravní služby, upřednostňuji osobní předání....
Kožená kukla na moto
Stará kožená kukla na moto super stav průměr'22cm
Š 110L Autolékárnička na veterána SANITAS
Prodám autolékárničku ze Škody 110L z 28.2.1972 v plné původní výbavě. Vhodná i do jiného veterána. Mohu zaslat přes Balíkovnu.