inzerce, prodej, prodám, bazar

Kufr pro auto veterána

Kategorie: Veteráni

Nabízím kufr ze starého auta podle fotek. Spodní rozměr 88 x 27,5, výška s víkem 29 cm. Zámky chybí, panty v pořádku. Cena 300 Kč, pouze vlastní odvoz.
Kufr pro auto veterána
Podobné inzeráty
Auto-kufr na veterána
Prodám auto-kufr na veterána - firma E. HIPPMANN - rozměry v70/š106/h52cm. Více info: 100 167
Citroen GS Kombi 1979 43kW 1214cm3 Citroën GX
Prodám velice zachovalého veterána jak po stránce mechanické a karosářské v naprostém pořádku. Co se týká mechanické části je hotové: nové náplně komplet, filtry, koule, rozdělovač, benzínová pumpa, manžety, startér, bandaska LHM, zadní část výfuku, čepy, pístnice. Po karosářské stránce je auto v super stavu! Možnost ukázat na zvedáku, popřípadě pro vážného zájemce mám více fotek. Auto je v provozuschopném stavu, hydraulika funguje jak má. Ideální pro někoho kdo chce původní auto s historií nebo pro někoho kdo chce nablýskaného veterána protože tohle je nejlepší základ. Abych jen auto nechválil tak na předních sedákách jsou dvě chyby, pošlu zájemci. Dohoda možná ale pouze u auta.
Prodám veterana přívěsný vozík kemping
Prodám přívěsný vozík za veterána škodu MB, škoda 100, či Octavia. Jeden z prvních má výrobní číslo 300 rok 1967. Ideální dobový doplněk za vašeho veterána. Vše původni plachta nepopraskana, je k tomu i konstrukce pod plachtu není na foto. Krásný kola krásný vzorek málo jeta. Odrazka jsou k tomu nová. Vše původní nikdy nebyl na STK původní TP i malý knížečka na moji osobu. Pojištění placeno. Cením si ho na více než je napsáno, ale nechám ho za tu cenu co je uvedena. Jedinečný kousek.
Auto-pumpa na veterána
prodám auto-pumpu na veterána s manometrem.
Prodám hustilku – pumpičku - zelená
Prodám plně funkční hustilku - pumpičku na auto, motorku, veterána. Celkový rozměr: 52 cm Hustilka jako skvělý doplněk Vašeho veterána. Stav viz foto. Cena: 250,- Kč Osobní převzetí: Vlachovo Březí – Bušanovice Mohu zaslat i na dobírku: + 250,- Kč Mohu zaslat na BALÍKOVNU při platbě předem: +90,- Kč - koukněte i na další mé nabídky
Tatra 57B , skoda tudor, kliky , klucky na veterana
Tatra 57B = dverove + jedna kufrova komplet so zatvaranim + jedna vnutorna , skoda tudor ? , jedna neznama , pozri vsetky moje inyeraty , telefon je neplatny