inzerce, prodej, prodám, bazar

Kufr Audio Anatomy pro 12 “ LP 4 ks

Kategorie: Ostatní

Prodám 4 kusy
kufrů Audio Anatomy pro 12 “ LP desky je ideálním doplňkem pro přepravu až 35 LP nebo 25 dvojitých LP (gatefold).
RECORD CASE kufřík v retro stylu zaujme vzrušujícími detaily, jako je červený samet, ochranné kovové rohy a ergonomická rukojeť. Není to tedy jen spolehlivé přepravní pouzdro, ale také elegantní doplněk pro uložení vašich oblíbených vinylových desek v domácím prostředí a nebo pro přepravu.

Až pro 35 LP nebo 25 dvojitých LP
Vnitřní podšívka s červeným sametem
Kovová ochrana rohů
Ergonomická rukojeť pro pohodlné nošení
Výška: 38,5 cm
Šířka: 35 cm
Hloubka: 17,5 cm
Váha: 2800 gramů

Kufry jsou pěkném stavu.Jen osobní odběr. Cena za jeden kus 700 Kč.



Petra
Kufr Audio Anatomy pro 12 “ LP 4 ks
Podobné inzeráty
Kufr skořepinový - TOPMOVE - 90 litrů
Prodáme velký rodinný (vejde se sem v pohodě oblečení pro 4 lidi na víkend) kufr od firmy Topmove (koupeno přes asi před 3 lety). Kufr je super pevný, ač lehký, ale už se nám nikam nevejde. Rozměry (vnější): 77cm(v), 53cm(š), 29cm(h) 4x dvojitá gumová kolečka, polohovací držadlo s aretací. Fixační popruhy na obsah, další 2 pytle na členění obsahu. Ostatně, je to TENTO kufr, akorát v TMAVĚ MODRÉ barvě Kufr je vybaven řadou bezpečnostních prvků - číselný zámek, zamykací zip, a systém identifikace při přepravě ztracených kufrů). Vše je plně funkční. Kufr má na obou bocích četné škrábance vzniklé používáním (viz foto). Vzhledem k rozměrům preferuji OSOBNÍ prohlídku a převzetí v Praze 4.
BUMOT TOP CASE EVO 43L ČERNÝ
Rozměry kufru kufr o objemu 43 litrů - 41 cm šířka, 33 cm délka, 34 cm výška Kufry BUMOT série Defender EVO jsou vyráběny s důrazem na maximální odolnost. Proto jsou svařované z 2mm hliníku, vybaveny pevnými nerezovými prvky pantů, zamykacích mechanismů a prvků uchycení k motorce a plastovými nárazníky. Testování prokázalo, že kufry bez problému vydrží pád motorky, pád ze skály, pobyt v mořském příboji či odhození na silnici ve stokilometrové rychlosti. Všechny hliníkové díly jsou ve spojích svařené, což zaručuje vodotěsnost a oproti nýtované konstrukci výrazně zvyšuje pevnost. Při nárazu se kufr nezdeformuje v místech spojů. Významným zesílením konstrukce kufru je hrana pod víkem. Dvakrát 90° ohyb plechu po celém obvodu vytváří profil, který nejen lépe odolává deformaci kufru, ale také přesně dosedá na gumové těsnění víka. Voda, která by prošla pod gumovým těsněním by musela protéci ještě centimetr výšky vzhůru, aby se dostala dovnitř kufru. Spodní stěna top case je pro větší pevnost uchycení k plotně vyrobena z nerezového materiálu - jelikož nerez a hliník nelze spojit svárem, spodní stana kufru je z větší části dvojitá - hliník / nerez - a oba materiály jsou sešroubovány, snýtovány a slepeny těsnícím tmelem na velké ploše. I při pádu motorky je tak obtížné kufr z uchycení urazit a tím jej poškodit. Při velké havárii pravděpodobně dříve povolí samotné čepy na plotně a výrazně dražší kufr zůstane nepoškozen. Všechny kufry mají plastové nárazníky na rozích kufru - při pádu na rovný povrch, jako je silnice, nemůžete kufr nijak poškrábat. Plastové nárazníky - rohy - jsou velmi odolné a pokud je odmontujete z kufru, můžete se na ně bez obav postavit plnou vahou. Plastové rohy jsou náhradní díly, které je možno kdykoli vyměnit díky montáži na 3 šrouby. Na rozdíl od jiných kufrů jsou kufry BUMOT pod plastovými nárazníky vždy ve všech spojích svařené - to je opět záruka vodotěsnosti a pevnosti. Plastové nárazníky nabízejí čtveřici otvorů pro uchycení dalších zavazadel na víko kufru. Ideální pro připevnění lehké karimatky nebo brašny s objemným spacákem dvěma popruhy.
Moto kufr 36L DeLuxe s plotnou - TOP
Hlavní moto kufr (BOX) 36L DeLuxe. Prodám NOVÝ kufr na motorku - špičkové provedení a zpracování. (nikdy nebyly ani nasazeny = s dokladem a 2 roky zárukou). Objem 36L v provedení DeLuxe (bytelný formovaný plast, těsnící guma). Kufr je s plotnou systém monoLOCK, upínacím materiálem i s krabicí. 2x klíček. Pošlu i na dobírku. Rozměry kufru jsou cca 47 x 42 x 32,5 cm a vejde se do něj 1 integrální přilba (i odklápěcí). Na kufr lze do montovat opěrka pro spolujezdce. Předání v HK či PCE, popřípadě lze zaslat na dobírku po cele ČR i SK. Email nebo volat. Platí do smazání. Motokufr / motobox / top case / topcase / monolock / Kappa / Givi
Anatomické knihy a v angličtině/ Anatomy english
Sbírka knih o anatomii v angličtině. Obsahuje určité poškození a označení. Podívejte se na obrázky. Pro kupujícího je zdarma k dispozici hra s mini hady a žebříky.
Nové kufry SHAD SH36 karbon pravý+levý
Zavolejte nám a my vám vytvoříme cenovou nabídku na kufry, držáky a příslušenství SHAD, která bude bezkonkurenční! Boční kufry SH36 s kapacitou na přilbu XXL Boční kufry SH36 vynikají především inovativním a funkčním designem, kapacitou pro přilbu XXL a zároveň svou nízkou hmotností ve srovnání s ostatními bočními kufry na trhu. Tyto kufry získaly prestižní cenu Reddot Design Award 2015. Dalším oceněním bylo 2017 German Design Award Special. Inovativní tvary kufrů SH36 nabízejí elegantní, sofistikovaný a avantgardní design, který vyniká svými aerodynamickými liniemi a pečlivě navrženými estetickými detaily. Boční kufry SH36 s karbonovými kryty se perfektně hodí k vrchním kufrům SH58X, SH48 nebo SH39, které také standardně obsahují verzi s víkem karbonového vzhledu. Hlavní přednosti kufrů SH36: • Aerodynamický tvar, který zvyšuje bezpečnost a stabilitu motorky. • Inovativní tvary, které vytvářejí trendy na trhu. • Vnitřní přihrádka, který pomáhá držet náklad. • Schopnost pojmout i modulární helmu XXL. • Konstrukce kufru, která zaručuje vodotěsnost, odolnost ale i lehkost zároveň. • PREMIUM LOCK - bezpečný zámek, který umožňuje použít pouze jeden klíč pro všechny 3 kufry (boční a vrchní). • Vnitřní popruhy, které zajišťují, že se náklad uvnitř kufru nepohybuje. • Zámek, který zároveň zamyká víko kufru i kufr k motorce. Kufr má také madlo pro snadné přenášení. Stejně jako všechny kufry SHAD je možné i SH36 otevřít a zavřít pouze jednou rukou bez klíče. Klíč použijeme pouze pokud chceme kufr zamknout či odemknout a nebo sejmout či připevnit k motorce. Jako příslušenství lze dokoupit vnitřní tašku (X0IB36), které perfektně sedí do bočních kufrů. Tato taška je vyrobená z kvalitního materiálu, má i vnější kapsu a zip, který lze snadno otevřít v rukavicích. Dále má popruh a ucho pro snadné přenášení nákladu, aniž by bylo nutné sundavat kufr z motorky. Pokud vám nevyhovuje karbonový vzhled krytu kufru, můžete si vybrat z dalších barevných variant a uzpůsobit si tak vzhled podle vás. Na výběr jsou tyto varianty: bílá, new titanium, tmavě šedá či lesklá černá.
PremiumCord VGA+audio elektronický konvertor na rozhraní HDM
PremiumCord VGA+audio elektronický konvertor na rozhraní HDMI - Převádí signál VGA na digitální rozhraní HDMI pro LCD nebo TV - HDCP kompatibilní - Jednoduchá instalace a montáž, prostým zapojením do vypnutéhopočítače a monitoru. - Podporuje rozlišení FULL HD 1080p (1920*1080) - Podporuje rozlišení:640*480,800*600,1024*768,1280*768,1280*1024 až1920x1080 FULL HD - Převádí analogové audio do HDMI konektoru. - Vstupy: VGA DB15HD male, AUDIO stereo jack 3,5mm - Výstup: HDMI female - Napájení je z USB portu, k tomuto účelu slouží USB konektor - Podporuje: Windows 98/98SE/ME/2000/XP/Vista/2003/Windows 7/8,Mac - Délka kabelu: 250mm - Váha: 56g Nabízíme Vám k prodeji zboží, levněji než je běžně k prodeji, bez poplatků a provizí za cenové porovnávače, reklamy a platby kartou. Veškeré nabízené zboží je se standardní zárukou, prodávané buď jako nové, nebo bazarové = rozbalené či vrácené z nevyzvednutých objednávek - u každého produktu samostatně označeno. Veškeré zboží je možné osobně vyzvednout po předchozí domluvě na adrese našeho obchodu, , Pod Baštami 293/6, 160 00 Praha 6 Hradčanská, otevřeno Po-Pá. 9-18hod., tel. 224 318 342 U osobních odběrů je možná pouze platba hotově.