inzerce, prodej, prodám, bazar

Kuchyňské chňapky na horké povrchy

Kategorie: Ostatní

Kuchynske rukavice
Cena za kus

Osobné vyzdvihnutie možné na Prahe 8 (Palmovka) alebo Zásielkovňou.
Kuchyňské chňapky na horké povrchy
Podobné inzeráty
Kuchyňské chňapky
Kuchyňské chňapky. 100% bavlna + režný termolín. Termolín má výborné izolační schopnosti, nepropustí horkost. Chňapky jsou na poutko. Různé vzory. Šité na zakázku 190kč/ks
Krasne ručně šité tašky a chňapky
Různé motivy, velikosti. Případne je možno ušít na míru dle zadání. Tašky s kapsickaminuvnitr i zvenku. Pohodlné složení do mini velikosti, krasne se vejdou do kabelky. Cena tašky 80 Kč. Chňapky pár 80 Kč. Při koupi tašky + chňapky cena 140 Kč.
dekorační chňapky
Prodám 4 zánovní dekorační kuchyňské chňapky, čisté, nepoškozené, prací, cena 30,- za kus.
Chňapky - 2 druhy
Prodám chňapky na obě ruce. Nové, nepoužité, bavlněné. Modrá s bílými pruhy, prošívaná: 175 Kč Červená s bílými puntíky a světle modrým lemováním: 150 Kč. Zásilkovna 80 Kč, PPL balík pro Tebe 70 Kč, Balíkovna 65 Kč (vše jsou ceny při platbě předem). Preferuji mail.
ABSOLUTE. HOUBA INVOLVER
Vytvořena na základě zdokonalené nitě Involver, kde ultratenké dělené mikrovlákno mnohokrát omotává jádro z tuhého vlasu — «peelingu». Je lepší než tradiční mikrovlákno v mnoha ohledech. Jedinečná struktura vlasu a schopnost zvýšené absorpce vody umožňují velmi rychle a kvalitně čistit silně znečištěné povrchy a odstraňovat odolné skvrny ze všech látek. Důležité! Nepoužívejte na leštěné a lakované povrchy a povrchy z nerezové oceli. Určeno pro mokré čištění. Před použitím namočte a vyždímejte.
Nanosilver technologie na všechny povrchy i auto
Prodám úplně novou sadu na úklid všech povrchů. Uklízíte bez další chemie či postřiku,jen s vodou nebo na sucho antistatikou. Špína se nepřenáší,ale zůstává v rukavici. Uklidíte rychleji, antibakteriálně a hlavně zdravě. Tato sada vám vydrží 10 a možná i 20 let. Uklízíte,čistíte bez alergií. Vynikající volba k dětem i domácím mazlíčkům. Koupila jsem tu největší sadu na úklid a tahle je stejná jako na horní povrchy,jen rukavice jsou o kousek větší. Divili byste se,ale bílá rukavice po umytí auta,černá jak bota a po vyprání mýdlem, opět bílá. Uklízím se Zarenem již rok a vřele doporučuji!! Funguje perfektně! Shlédněte stránky "zarenecoclean". PC 5.000 Kč Sadou vyčistíte opravdu celý byt,všechny povrchy i auto a sedačky