inzerce, prodej, prodám, bazar

Kuchyňská baterie Sinks Elka

Kategorie: Ostatní

Prodáme kuchyňskou baterii Elka, stáří jeden rok. Do baterie zakoupen úsporný perlátor.
Kuchyňská baterie Sinks Elka
Podobné inzeráty
Granitovy dřez Linea 780 N Truffle 54 + baterie Vitalia Tru
Nevhodný výběr rozměru.Koupeno 25.1.2023. Stav úplně nový,nepoškozený.Původní cena 6 099 kč. Při rychlém jednání možnost sleva. Volat a nebo psát na email mickle0@ Značka:Sinks Materiál: Granit Barevná varianta: Truffle 54 Rozměr dřezu: 780 x 480 mm Rozměr vany dřezu: 400 x 415 x 190 mm Minimální šířka skříňky: 500 mm Ruční ovládání výpusti - výpusť se zavírá a otevírá zamáčknutím sítka. Typ výpusti: Sítková výpusť 3 1/2 Kuchyňská baterie Sinks Vitalia Truffle 54 Provedení: Truffle 54 (barevný nástřik, sladěno ke granitovým dřezům Sinks)páková směšovací baterie tlaková otočná Rozměr baterie: 320 x 195 mm Montáž do standardního otvoru 35 mm Zobrazit míň
Nerezový dřez SINKS
Prodám nový nerezový dřez SINKS včetně příslušenství. Leštěný nerez, rozměr 1026x500
Prodám vestavěný odpadkový koš Sinks PRACTIKO 600
Prodám vestavěný odpadkový koš Sinks PRACTIKO 600. Varianta 1x15l+2x7l+2x miska Vnější rozměry 510 x 474 x 305 mm Stav jako nový, používaný cca 2 měsíce. Prosím psát email. Jenom osobný odběr Praha
3xtrenýrky Elka Underwear vel. 92, S a M
3xtrenýrky Elka Underwear vel. 92, S a M Použito na rodinné focení. Oblečeno na spodní prádlo. Dětské jsou vel. 92 (použitelné mnohem dříve), dámské vel. S, pánské vel. M. Pořizovací cena 1500 kč. Nyní celek za 800 kč. Osobní předání Praha Modřany, P12, nebo poštou/zásilkovnou (+69 kč)
Výkonný 950W UPS APC Pro1400i-bez baterií
Jedná se o prvotřídní nejvýkonnější ve své třídě UPS pro PC,oběhová čerpadla ÚT,Alarmy i výkonnou elektroniku-prémiová ochrana napájení !! Výstupní výkon 950Wattů/1,4 kVA-dnes již srovnatelné UPS nemají tak velký výkon !!! Výstupní napětí-230V Inteligentní správa baterie maximalizuje vysoký výkon,životnost a spolehlivost baterie díky inteligentnímu a přesnému nabíjení. Chrání zařízení pomocí vstupních transformátorových bloků bez blokování přístupu k jiným zásuvkám. Automatický autotest baterie zajišťuje včasnou detekci baterie, kterou je třeba vyměnit.Přizpůsobitelné body přenosu napětí, kde se ups přenáší na baterii, abyste maximalizovali životnost baterie a chránili citlivou elektroniku.Poskytuje včasnou analýzu-indikaci poruch na bateriích, která umožňuje včasnou preventivní údržbu. Patentovaný provozní režim, který obchází nepoužívané elektrické součásti v dobrých podmínkách napájení, aby bylo dosaženo velmi vysoké provozní účinnosti bez obětování jakékoli ochrany.Přepínejte mezi předem určenými body přenosu napětí v závislosti na kvalitě napájení, maximalizace životnosti baterie a ochraně citlivé elektroniky. Schopnost studeného startu-Poskytuje dočasné napájení z baterie, když je napájení z veřejných zařízení mimo provoz. (AVR)-Opravuje podmínky nízkého a vysokého napětí bez použití baterie (není k dispozici u všech modelů). Umožňuje rychlou a snadnou výměnu baterie. Má jistič pro snadné zotavení z přetížení-není třeba vyměnit pojistku. Rezervuje kapacitu energie a dobu provozu pro připojená zařízení, která vyžadují zálohování baterie UPS a zároveň poskytují pouze ochranu proti přepětí pro méně kritická zařízení (AVR)-Zachovává životnost baterie a maximalizuje dobu provozu tím,že opravuje nízké napětí bez vybíjení baterie. Pomocí PC můžete získat přístup k dalším funkcím ochrany a správy napájení UPS prostřednictvím portu USB. Poskytuje oznámení o změně stavu napájení a napájení UPS. Varuje,když není k dispozici baterie pro napájení zálohy. Poskytuje ochranu připojeného zařízení před přepětím na datových linkách.Chraňte sekundární elektroniku před přepětím a špičkami,aniž byste snížili spotřebu energie baterie používanou ke spuštění primární elektroniky během výpadku. Zásuvky chráněné proti přepětí a přepětí-Zálohujte a chraňte hardware a data během výpadků napájení,přepětí a špiček. UPS chrání PC proti výpadku proudu a přepětí v síti,je po kontrole servisu plně funkční a nyní ji plně nevyužiji(mám jen ntb), proto prodávám někomu,kdo by využil její mimořádné výkonové vlastnosti(950W)
Kuchyňská baterie HOMELODY (rozteč 15cm)
Krásný den, vyprodávám sklady! Prodám zcela nový produkt, který je ještě v původním obalu a zabalen. Záruka se na tento produkt nevztahuje. (pouze na vyzkoušení) Je možné předat osobně v Sezemicích, nebo zaslat přes PPL (120Kč). Platba je ideální přímo na účet, nebo na dobírku (30Kč). nástěnná kuchyňská baterie zabírá malou plochu a šetří místo. Odtoková trubka je otočná o 180° a je vhodná pro jednodřezy a dvojité dřezy. Pokud je nad dřezem skříňka, změřte výšku, aby bylo možné baterii namontovat. Celková výška kohoutku je 342 mm Když je výstupní trubka vody přisunuta ke stěně, nebude při mytí způsobovat překážky. Silikonová trubka pro odvod vody lze vytáhnout z držáku. -značka HOMELODY -Materiál Mosaz -Barva Černá Kování. Součásti balení 1 x nástěnná kuchyňská baterie, 2 x nerezová zástrčka ve tvaru S (adaptér), 2 x nerezový ozdobný kelímek (ozdobný uzávěr), 1 x teflonová páska, 2 x rukavice, 1 x návod k použití (angličtina není zaručena) 1 x nástěnná kuchyňská baterie, 2 x nerezová zástrčka ve tvaru S (adaptér), 2 x nerezový ozdobný kelímek (ozdobný uzávěr), 1 x teflonová páska, 2 x rukavice, 1 x návod k použití (angličtina není zaručena)