inzerce, prodej, prodám, bazar

Kuberg Ranger 14kW 48AH Double Baterry 2022

Kategorie: Ostatní

Prodám Kuberg Ranger nejsilnější verzi 14kW 48AH Double Baterry

Nová baterie nabijena 2x - ježděno max. 3.hodiny. lze ověřit.

Veškeré informace o stroji na:
bez DPH 159 000.- Kč
Cena včetně DPH 21% 192 390.- Kč

Veškeré info na Svoboda
Kuberg Ranger 14kW 48AH Double Baterry 2022
Podobné inzeráty
Kuberg Ranger 14 kw
Kuberg Ranger 14kW 48AH Double Baterry. Stáří moto půl roku. Na prodej 2 ks Nabito cca 15 x Ukvapená koupě. Cena za ks
Kroska Kuberg 12kW nová baterie
Cross. Kuberg CZ výroba Aku moto Kuberg po servise předních tlumičů, brzd, nová obě ložiska kol, nové zadní pneu - velká a široká kola. Rychlost 60km/h, vydrz 2h, hmotnost 32kg - lze prevážet v aute, po demont.predního kola i v sedanu. Nová baterie 54V reklamace - 10 nabíjení proběhlo. Není dětská hračka, nová stála 115.000 Kč. Nyní stojí tato nová 179.000 Kč viz. KTM dealer.
Baterry grip BG-1X pro Canon 77D/800D
Posílám do světa baterry grip, který jsem koupil s fotoaparátem, ale absolutně ho nevyužívám. Prostě jsem léta fotil bez gripu, a tak jsem si už vybudoval návyky na všechno možné a grip mi je jen nabourával, takže leží doma na poličce a to je škoda. Co všechno prodávám? - Baterry grip BG-1X vhodný pro Canon 77D/800D (zkoušeno na mém 77D a funguje bezchybně). - Propojovací kabel Jack 2,5 mm stereo (slouží k propojení gripu a fotoaparátu, aby grip nejen napájel, ale také fungovala jeho spoušť). Stav? - Grip je jako nový. - Kabel je úplně nový (původní byl ztracen). V galerii jsou reálné fotografie konkrétního gripu a ilustrační fotografie vyobrazující, jak grip vypadá instalovaný na mém fotoaparátu a jak v něm vypadají vložené akumulátory typu LP-E17. Snažil jsem se vše nafotit a popsat, kdyby Vás zajímalo ještě něco, stačí napsat. :-) Grip mohu osobně předat v okolí Broumova (okr. Náchod), nebo i zaslat přes Zásilkovnu či poštou.
Elektrická motorka Kuberg
Prodám motorku Kuberg. Motorka má nové baterie.
Kuberg Start
Nové moto. K tomuto motocyklu máte od nás SEDLA ZDARMA - sedlo Level 1 : 2-4 roky věku, Level 2 : 4 a více let Kuberg Start o váze 21 Kg, výkonu 1 Kw a rychlosti do 24 Km/h je určen pro ty nejmenší jezdce. Velmi rychle se s motorkou seznámí a zvyknou si na pohodovou a bezpečnou jízdu. Rychlost lze regulovat od 5 Km/h plynule do 24 Km/h. Doba jízdy 1 h, nabíjení 6 h. Dopravu zajistíme zdarma po celé České Republice. Motocykl přivezeme, předvedeme a předáme. Máme osobní zkušenosti a upravujeme motocykly pro maximální spokojenost našich zákazníků.
Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42
PRODÁM. Noční vidění Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42 Cena nového.... 21 740,00 K Jako nový.... Nepoužíván.. Teď Velká sleva !!!!! Technické parametry Velké zvětšení Technologie SumLight TM Univerzální použití den/noc Velmi výkonný neviditelný infra zdroj přisvícení Klasický video výstup pro nahrávání Možnost externího napájení Lze pozorování a nahrávaní při rychle se měnicim osvětlení - od běžného až do úplné tmy Příjemná ergonomika pulse Sumlightres Digitální monokulár pro noční viděni je výsledkem efektivního nasazeni digitální technologie zpracování obrazu v pozorováci technice. Noční vidění Ranger PRO se vyznačuje zvětšením 5x s maximální vzdálenosti pozorováni 600m, což bylo docíleno použitím v jeho konstrukce vysoce citlivého snímače a nového procesoru ke zpracování obrazu s technologii SumLightTM. Technologie SumLightTM spočívá v neustalém akumulování vstupujícího světla a zpracování procesorem v reálném čase. Diky tomu přístroj dokáže pracovat i v pasivním režimně při velmi nízkých hodnotách okolního osvětlení. Jasem a ostrosti obrazu přistroj Ranger PRO úspěšně konkuruje klasickým nočním viděním se zesilovačem jasu obrazu generace II+. Obraz se zobrazuje na černobílé LCD obrazovce a má ostrost po celém zorném poli. Přístroje je schopen efektivně zpracovávat zbytkové světlo ( pasivní režim) v širokém vlnovém rozsahu při obvyklém nočním osvětlení. Zabudovaná výkonná infračervená svítilna má regulací intenzity záření a používá se pří pozorování v úplné tmě ( aktivním režim). Vlnová délka záření 940nm spadá do oblasti neviditelného infračerveného světla. Po připojení vnějšího záznamového zařízení obraz lze nejen pozorovat ale i nahrávat. Pří použití v terénu uživatel ocení externí napájení přístroje,