inzerce, prodej, prodám, bazar

Krytí chovným psem - Australský ovčák, zbarvení red tricolor

Kategorie: Psi

Chovatelská stanice Lowly Pets nabízí krytí chovným psem Australského ovčáka s PP s dlouhým ocasem v barvě red tricolor (hnědá s pálením) jménem Atrey Geens Bueno Cherokee (Fíbo). Na všech výstavách vždy oceněný známkou Výborný (Vítěz třídy, Krajský vítěz, Res. CAC). Fíbo je obrovský chlupáč, má mohutnější stavbu těla, váha 27 kg, výška 53 cm.

Matka: Ch., Grand Ch. Joys Medvědí tlapa
Otec: C.I.B. Ch.Kl.JCh. Quiet Storm Carcassonne Tolugo (Texas)

Fíbo je dvouletý pes, až překvapivě klidné a vyrovnané povahy. Je to velký pohodář a věrný pes, který se drží po boku svého pána, ať se děje cokoliv. Fíbo raději zaměstnává hlavu než aby předváděl velké sportovní výkony, proto se věnujeme hlavně obedienci, dogdancingu a jelikož je velký milovník vody, chodíme pravidelně plavat. Zbožňuje také ostatní zvířátka, takže nám často dělá společníka u koní a oveček. Je to skvělý parťák.

Také je naprosto zdravý s ideálními předpoklady do chovu:
DNA: CEA, PRA, HSF4, CMR1, Lokus D, CD, MH, HUU, MDR1, NCL6, DM vše N/N
RTG: DKK, DKL, OCD, spondylóza, luxace patelly vše 0/0
DOV: prostý

Více fotografií můžete vidět na Instagramu: #atreygeensbuenocherokee

Cena za krytí paušální, ne dle počtu narozených štěňat. Při narození jednoho štěněte nebo nepodařeném krytí je opakování zdarma.

Možnost přirozeného krytí i inseminace.
Krytí chovným psem - Australský ovčák, zbarvení red tricolor
Podobné inzeráty
Australský ovčák - krytí chovným psem.
Nabízíme krytí chovným psem HAPPY BLACK STORM Aneleh Czech (*19.10.2020). Výška: 55 cm Váha: 24 kg Skus nůžkový, plnochrupý otec: EIGER THE GRAND Labakan Slovakia matka: BINBOA Cofi Capito vyšetření: DKK: HD A DLK: ED 0/0 CEA/CH: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. HSF4: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. MDR1: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. prcdPRA: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. DM: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. OCD: neg. Oči: DOV prostý Red factor Výstavy: V1, VT, KV Pes je inteligentní, aktivní, velmi učenlivý. Má pohodovou povahu k lidem i zvířatům.
Krytí chovným psem plemene australský ovčák
Dobrý den, nabízím ke krytí chovného psa plemene australský ovčak, pes je vyrovnané aktivní povahy. V případě zájmu o bližší informace mne prosím kontaktujte.
Nabízím krytí chovným psem Border kolie
Nabízím krytí chovným psem: Cider Ninuland - tedy jen pro uchovněné fenky. Vyšetření: DKK A/A DLK 0/0 OCD: negativní/negativní Patelly: 0/0 Spondylosa: 0 DNA testy: CEA, Raine Syndrome, IGS, TNS, NCL, GG, MDR1 → negativní; SN → carrier (Laboklin) EOAD → negativní (MydogDNA) Oči: čisté (2020, 2022) S Ciderem se hlavně věnuji agility, ale zkusili jsme spolu i jiné aktivity. Cider miluje jakoukoliv práci a potřebuje jí k životu.
Anglický Buldok s PP
Mám k dispozici krásná štěňátka anglického buldočka! Jsou velmi přátelští k rodině. Mají všechna očkování (i proti vzteklině), čip, EU pas, průkaz původu a jsou odčervení. Oba rodiče jsou velmi zdraví. Štěňata můžete navštívit kdykoliv. Pokud máte zájem mít ve svém domě nejlepšího přítele s nejrozumnějším charakterem - kontaktujte mě! Dopravu lze zajistit. CENA: Black Tricolor Mužský - 1500EUR Blue Tricolor Mužský - 1600EUR Lilac Tricolor Mužský - 1800EUR Lilac Tan Merle Mužský - 2000EUR Black Tricolor ženský - 1500EUR Blue Tricolor ženský - 1800EUR Mluvím maďarsky, německy a anglicky. Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte se zeptat! Můžete mi poslat e-mail na adresu bullylover2017@ nebo WhatsApp mi na následující číslo: +4367761765
Australský ovčák - krytí
Nabízíme ke krytí krásného čistokrevného psa australského ovčáka. Je to mladý pes (2roky), hezky stavěný, milý, přátelský ale zároveň i dobrý hlídač. S krytím máme zkušenosti - již je otcem jednoho vrhu - ví, co dělat :) V genech má i merle zbarvení (matka red tri, otec black merle), štěňátka po něm byla red i black merle, red i black tri. V případě neúspěchu další krytí.
Krytí chovným psem plemene australský ovčák
Ch. CZ, SK Impuls Haliba *5.9 2017, chovný pes otec CH.MOON SHINE BLUE HIGH MAINTENANCE (import Itálie) matka CH.LÁSKA SRDCOVÉ ESO Vyšetření: DKK A/A DLK 0/0 CEA +/+ PRA prcd +/+ MDR1 -/- HSF4 +/+ NCL +/+ DM +/+ HUU +/+ Brachyurie +/+ DOV prostý DNA profil Výška: 54 cm Váha: 26 kg Nůžkový skus, plnochrupý Výstavy: V1 CAJC, V1 CAC, V2 res.CAC, res.CACIB, Krajský Vítěz, Oblastní Vítěz, Národní vítěz, šampion krásy České republiky, šampion krásy Slovenské republiky Aktivity: Aktivní canisterapeutický pes, s vynikající a klidnou povahou, miluje lidi, děti, je nekonfliktní a ke všem lidem i zvířatům vlídný a milý. V krytí zkušený. Majitel : Jan Galata Email: jan.galata@ Telefonní kontakt : +420 Web: