inzerce, prodej, prodám, bazar

Krytí Bílý švýcarský ovčák

Kategorie: Psi

Nabízím krytí krásný 2 letý PP bílý švýcarský ovčák, kamarádký a 100% kondice, tatínek 9 štěňátek, vážní zájemci tel., Jičín,
Krytí Bílý švýcarský ovčák
Podobné inzeráty
Bony vyhlíží páníčka
Evidenční číslo: 6535  Místo nálezu: Libořice  Rasa: nejspíše švýcarský ovčák bez PP  Věk/pohlaví: duben 2017, pes  Váha: při příjmu 39 kg  V kohoutku: cca 64 cm  Původní čip: ano, Registrace: nenalezena  Kastrování: ne  Odblešení, odčervení:ano útulkem, Očkování:vzteklina  a  DHPPi  Adopční poplatek: 700Kč  Informace: Bony je aktivní švýcarský ovčák, kterého jeho rodina opustila. Byl zvyklý žít v domečku se zahrádkou i s dětmi. V útulku čekal dlouho na uvolnění k adopci. Hledá aktivní lidi, kteří s ním budou nadále pracovat a věnovat se mu. Vhodný je do baráčku s velkou zahradou, kde bude mít přístup do domu či dobře zateplenou boudu. Je teritoriální - značkuje a proto nebude nejlepší k žití v bytě. Pejsky si vybírá, fenečky většinou akceptuje ale snášenlivost je zapotřebí vyzkoušet na společné procházce. Velice rád chodí ven na procházky. Zvládá základní povely a velice rád mlsá. Bude rád za zkušené páníčky, kteří znají tato plemeno.  Noví majitelé jsou pečlivě vybírání a pejsek nemusí být vydán i po splnění adopčních podmínek. Psi ani feny nejsou určeni k další reprodukci (osvojitel to stvrzuje podpisem adopční smlouvy).Pejsek je vždy čipovaný, očkovaný a odčervený. Volat je možné od 8 do 18:00 na tel: Foto: Markéta Martínková Adopcí se rozumí poskytnutí DOŽIVOTNÍHO domova pro naše svěřence. Jako samozřejmost bereme, že potencionální osvojitel je seznámen s tím, co obnáší chov psa. Při adopci jste informováni o charakteru psa, který je nám znám z pobytu psa v útulku. Útulek požaduje, aby po čase v novém domově osvojitel informoval zprávou a případně fotografiemi o stavu psa v novém domově. Pokud tak osvojitel neučiní sám o své vůli, může být k tomu vyzván zaměstnancem či dobrovolníkem, popřípadě dojde k osobní návštěvě v místě držení osvojeného zvířete.
Švýcarský ovčák
čistokrevný Švýcarský ovčák ..štěně pište jen na uvedený email ..lorryp@
Krytí chovným psem - Australský ovčák, zbarvení red tricolor
Chovatelská stanice Lowly Pets nabízí krytí chovným psem Australského ovčáka s PP s dlouhým ocasem v barvě red tricolor (hnědá s pálením) jménem Atrey Geens Bueno Cherokee (Fíbo). Na všech výstavách vždy oceněný známkou Výborný (Vítěz třídy, Krajský vítěz, Res. CAC). Fíbo je obrovský chlupáč, má mohutnější stavbu těla, váha 27 kg, výška 53 cm. Matka: Ch., Grand Ch. Joys Medvědí tlapa Otec: C.I.B. Ch.Kl.JCh. Quiet Storm Carcassonne Tolugo (Texas) Fíbo je dvouletý pes, až překvapivě klidné a vyrovnané povahy. Je to velký pohodář a věrný pes, který se drží po boku svého pána, ať se děje cokoliv. Fíbo raději zaměstnává hlavu než aby předváděl velké sportovní výkony, proto se věnujeme hlavně obedienci, dogdancingu a jelikož je velký milovník vody, chodíme pravidelně plavat. Zbožňuje také ostatní zvířátka, takže nám často dělá společníka u koní a oveček. Je to skvělý parťák. Také je naprosto zdravý s ideálními předpoklady do chovu: DNA: CEA, PRA, HSF4, CMR1, Lokus D, CD, MH, HUU, MDR1, NCL6, DM vše N/N RTG: DKK, DKL, OCD, spondylóza, luxace patelly vše 0/0 DOV: prostý Více fotografií můžete vidět na Instagramu: #atreygeensbuenocherokee Cena za krytí paušální, ne dle počtu narozených štěňat. Při narození jednoho štěněte nebo nepodařeném krytí je opakování zdarma. Možnost přirozeného krytí i inseminace.
Koupím štěně
Koupím štěně rasy - labrador, ridgeback, německý ovčák, švýcarský ovčák, belgický ovčák (ovčáci krátkosrstí). Lokalita Moravskoslezský kraj, narození štěněte v březnu 2023 nebo plánovaně v dalším blízkém období. Kontakt emailem - davidpopek@
Švýcarský ovčák -krytí
Nabízím ke krytí BŠO pes dlouhosrstý je uchovněný po výnikajicich rodičích!Má klidnou vyrovnanou povahu ,je společensky a výborný k dě krásně socializovaný na lidi,psi, atd.Krytí pouze feny s PP!!!
Východoevropský Ovčák - Ne Německý Ovčák
Východoevropský Ovčák - Ne Německý Ovčák V chovatelské stanici Familia Fidelis (ZKwP / FCI) máme dostupný krásné východoevropské ovčáky (nar. 23. ledna 2023). Naše chovatelská stanice se nachází v Polsku, asi hodinu cesty od hranic s ČR. Psi z naší chovatelské stanice žijí v mnoha evropských zemích. Východoevropské ovčáky jsou zdravý, velcí a silní psi, velmi ochotní pracovat s lidmi a snadno se cvičí. Jsou to skvělí rodinní psi - velmi jemní a trpěliví, milují hlazení a všemožné mazlení. Psi tohoto plemene jsou teritoriální a mají silný ochranný instinkt. Rád poskytnu další informace a zodpovím dotazy - +48 533 173 445 (WhatsApp)