inzerce, prodej, prodám, bazar

Krytí bengálským kocourem bez PP

Kategorie: Kočky

Dobrý den, nabízím krytí naším sněžným kocourem, je to bengálská kočka. Jeho otec byl s PP. Pouze pro plně očkované a od pohledu zdravé kočičky.
Krytí bengálským kocourem bez PP
Podobné inzeráty
Krytí britským čistokrevným kocourem bez pp))
Krytí britským čistokrevným kocourem bez pp))
Krytí kocourem ragdoll
Nabízím krytí kocourem ragdoll čistokrevný bez pp. Zkušený otec mnoha zdravých koťátek. Tel:
Krytí modrým britským lila kocourem
Nabízim ke kryti krásného modrého britského pětiletého lila kocourka bez PP. Je kamaradský, klidný a velký mazel. Kocourek je očkovaný a zdravý. Na dobu krytí kočičku ubytujeme a rádi se o ni postaráme. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na email i.kustova@ nebo mobil Nové Město nad Metují
Britský modrý kocour ke krytí
Nabízím krytí dvouletým britským modrým kocourem. Maminka i otec kocoura jsou čistokrevní briťáci. Doma k vidění maminka od kocoura. Má za sebou už několikanásobné úspěšné krytí, je zkušený. Má velmi klidnou povahu. Je to velký mazel. Kocourek je očkovaný, odčervený a pravidelně navštěvujeme veterináře. Kontaktujte mě na telefonním čísle v inzerátu, volat můžete kdykoliv po přečtení inzerátu, celoročně:).
Skotská klapauchy kocour k krytí
Nabízím krytí 1rok a 2 měsíců Skotska kocourem. Maminka i otec kocoura jsou čistokrevní Skotska klapaucha. Má za sebou už úspěšné krytí, je zkušený. Má velmi klidnou povahu. Kocourek je očkovaný, odčervený a pravidelně navštěvujeme veterináře.
Krytí mainska myvali
Nabízíme krytí našim kocourem Mainská mývalí kočka, kocour již aktivně kryje a jsou po něm krásná koťátka. Cena za krytí je 2000. V případě zájmu mě kontaktujte.