inzerce, prodej, prodám, bazar

Kryti

Kategorie: Kočky

Nabízím ke kryti 2 letého siamkého kocoura.
Cena : kotě nebo 3500 Kč
Kryti
Podobné inzeráty
Britský modrý kocour ke krytí
Britský kocour ke krytí - 18.12. - 20:01 Nabízím zkušeného britského modrého kocourka ke krytí. Kočičku ubytujeme u nás doma, postaráme se o ni a budeme vás o všem informovat. Cena krytí je 2000kč
Britský modrý kocour ke krytí
Nabízím krytí dvouletým britským modrým kocourem. Maminka i otec kocoura jsou čistokrevní briťáci. Doma k vidění maminka od kocoura. Má za sebou už několikanásobné úspěšné krytí, je zkušený. Má velmi klidnou povahu. Je to velký mazel. Kocourek je očkovaný, odčervený a pravidelně navštěvujeme veterináře. Kontaktujte mě na telefonním čísle v inzerátu, volat můžete kdykoliv po přečtení inzerátu, celoročně:).
Mainská mývalí krytí
Dobrý den, nabízím ke krytí ročního téměř 10kg čistokrevného kocoura plemene mainské mývalí.V žádaném modrém zbarvení bez PP.Kocourek je úžasné mazlivé povahy a neznačkuje.V krytí je zkušený a je testovaný. Rádi přivítáme zdravou a očkovanou kočičku.
Krytí modrým britským lila kocourem
Nabízim ke kryti krásného modrého britského pětiletého lila kocourka bez PP. Je kamaradský, klidný a velký mazel. Kocourek je očkovaný a zdravý. Na dobu krytí kočičku ubytujeme a rádi se o ni postaráme. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na email i.kustova@ nebo mobil Nové Město nad Metují
Skotská klapauchy kocour k krytí
Nabízím krytí 1rok a 2 měsíců Skotska kocourem. Maminka i otec kocoura jsou čistokrevní Skotska klapaucha. Má za sebou už úspěšné krytí, je zkušený. Má velmi klidnou povahu. Kocourek je očkovaný, odčervený a pravidelně navštěvujeme veterináře.
Sháním kocourka na krytí ragdol/něvská maškaráda Olomoucko
Dobrý den, naše kočička 13měsíců bez PP si žádá koucourka na krytí - nelépe Olomoucký kraj. Kocourka ubytejeme zhruba na týden, v klidném domácím prostředí a řádně se o něj postaráme, platba za krytí samozřejmostí.