inzerce, prodej, prodám, bazar

Krytí

Kategorie: Králíci

Sháním pro naší samičku beránka na krytí ideálně v modre barvě, ale muze byt i jiná. Na odměně se domluvíme.
Krytí
Podobné inzeráty
Belgický obr krytí
Nabízím krytí mým samcem plemene Belgický Obr divoce zbarvený. Sameček je očkovaný, tetovaný a s průkazem původu viz foto. Velmi milá povaha,krásně ochočený, zvyklý na zvířata a na děti. V krytí jsou započítané 3 pokusy. Jsme k nalezení v Dubčanech u Olomouce.
Krytí králíků různá plemena připouštění
Nabízím naše chovné samečky králíků různých plemen k připouštění vašich samiček např. pro změnu krve a nepříbuznost v chovu. Všichni samečci jsou pěkně rostlí a aktivní skokani (každý už má několik potomků). Konkrétně: 1. Český červený, má vystaven rodokmen, narozen 01/2021 2. Hyla, linie F1 - ten je bez PP, ale rodiče jsou z chovné stanice p. Kočára Cena za krytí 99Kč (vždy nechám samečka skočit vícekrát).
Králík - samice připravena ke krytí
Prodám králíky domácí / matka český strakáč kominík. Otec vesnický mix. Stáří králíků je duben 2022. Váha 3kg + Připraveni ke krytí k dispozici poslední samice viz.foto.
Krytí králíček
Krytí králíček. Hledáme samečka pro naši krásnou samičku, dojedeme, agresivního samečka nechceme ???? přebujeme spíše nekontaktní, neagresivní povahu. Strakatý sameček výhodou, ale preferuji i světlé barvy, jako krémová hnědá. Plemeno spíše rex, hledáme krátká ouška a "spláclý" čumáček, žádný beránek ani teddy. Cena orientační, záleží na samečkovi. Foto viz samička
Zakrslý saténový beránek ke krytí
Nabízím možnost krytí zakrslým saténovým beránkem s rodným listem. Zbarvení králíčka je durynský strakáč. Na světě už má pár malých králíčků. Pro bližší informace mě prosím kontaktujte.
Králík - kříženec samec
Prodám králíky domácí / matka český strakáč kominík. Otec vesnický mix. Stáří králíků je duben 2022. Váha 2,8 - 3,2 kg. Připraveni ke krytí k dispozici samci i samice Cena samice 400 Kč Cena samce 300 Kč Pouze osobní odběr. Most - Rudolice Platí do smazání nebo do konce března. (Ty co neprodám skončí na pekáči)