inzerce, prodej, prodám, bazar

Kruh pro koupání

Kategorie: Ostatní

Nafukovací kruh pro koupání miminek. Syn si koupání velmi užil.
Kruh pro koupání
Podobné inzeráty
Babypoint koupácí kruh Baby Ring zelená
Prodám nový, 1x vyzkoušený Baby Ring. Info od výrobce: Dětský kruh Baby Ring je unikátní produkt pro koupání dětí od 0 do 24 měsíců a je možné jej použít jak pro koupání v domácím prostředí, tak i v bazénu, avšak maximálně pouze do hloubky 1 metru. Předností tohoto kruhu pro miminka je možnost jeho použití pro děti, které ještě nejsou schopné držet samostatně hlavičku. Nafukovací kruh Baby Ring pomáhá ulehčit koupání miminka a poskytuje i velké potěšení samotnému děťátku z pohybu ve vodě. S tímto kruhem se dítě ve vodě volně pohybuje, převrací se z bříška na záda, z boku na bok, prostě v něm má volnost, jakou potřebuje. Osobní předání Praha 9 + 10 Protože jsou zde tel. čísla zneužívána, prosím, pište mail. Děkuji!
Prodám kruh na plavání "Baby Ring" - růžový
Plovací kruh pro kojence "Baby Ring". Kruh se dává kolem krku. Pro děti je velmi pohodlný, neškrtí, netlačí. Kruh je plně funkční, nepoškozený.
Nafukovací kruh pro nejmenší 6m+
Nafukovací kruh použitý, v dobrém stavu, funkční, bez závad, v původním obalu - sedátko do vody pro nejmenší děti, od 6 měsíců do 11kg. Kruh má 4 vzduchové komory - dva kruhy pro větší stabilitu, sedátko a opěrku zad. Nafukovací hračky a potřeby Intex splňují nejpřísnější bezpečnostní normy na zpracování a použité materiály. Věk: 6m+ Průměr: 70 cm Nosnost: 11 kg Osobní předání nebo pošlu Zásilkovnou na vybranou pobočku v ČR (+80,- Kč)
Hrnčířský kruh  - školní
Hrnčířský kruh od Kruh je výškově nastavitelný pomocí systému vysouvání, který se neviklá. Točna je s úpravou pro možnost použití vinylových podložek. Možnost připojení sedátka. Jde o konstrukční zmenšeninu kruhu Grandis. Záruka 3 roky, pozáruční servis v ČR a SR. Pro více info kdykoli volejte. Parametry: Napájení 230 V Motor 370 W Točna 300 mm Délka 625 mm Šířka 505 mm Výška variabilní
Plavací kruh, nákrčník, bazének - vše 2x pro dvojčata
Nabízím výbavu na koupání pro první rok miminka. Mám plavací kruh na 0,5-1rok (použit 2x), dále 2 malé bazénky a 2 nákrčníky (nejsou ani vybalené, nestihli jsme použít). Cena za nákrčníky je 150kč/kus, kruhy po 120kč/kus a za bazénky 30kč/kus nebo je dám zdarma v případě odběru všeho.
HRNČÍŘSKÝ KRUH SHIMPO WHISPER T
Profesionální hrnčířský kruh vysoké kvality, málo používaný, v perfektním stavu. Veškerý popis zde na odkazu Původní cena 35,900, Prodávám za 28000. Je potřeba vlastní odvoz, pomůžu s naložením do auta.