inzerce, prodej, prodám, bazar

KRONIKA rodu HRUŚÍNSKÝCH

Kategorie: Ostatní

Nabízím novou knihu: Marie Valtrová - "Kronika rodu Hrušínských".
KRONIKA  rodu  HRUŚÍNSKÝCH
Podobné inzeráty
Kroniky
Kronika lidstva Kronika filmu Kronika medicíny Kronika 20. století Uvedená cena je za 1 kus. Kroniky jsou bez jediné vady, čisté, jako nové, uchovávané v papírových originálních přebalech. Jejich váha se pohybuje od 2 do 5ti kg. Zaslat by tedy mělo jít Zásilkovnou, kterou upřednostňuji. (Celkový váhový limit 10 kg.)
Různé knihy, většina česky, staré i nové
Seznam s roky vydání, autory a cenami + fotky všech knih: Osobní vyzvednutí Brno, Blansko nebo pošleme Zásilkovnou (+69 kč) nebo poštou (+40 kč). Co je v seznamu, to stále máme. Josef Mánes Děti kapitána Granta (Podivuhodné cesty) Divoký koník Ryn Past na dobrodruha Syn Vlkův Vzduch zadarmo Paní Parkingtonová Silná ako smrť Třikrát Steve Carella a spol. Niet inej cesty Nataša Gollová: Roztomilé děvče Hospoda Jamajka Večne spievajú lesy Rebeka Zo smrtnej hory fúka Nastaly Dažde 1, 2 Eugénie Grandetová Zlatý človek Domov a svet Kristína Vavrincova 1, 2 Peniaze Vabank Bludička a oheň Potkan Kráľ Mesačné údolie Robin Milostný dopis klínovým písmem Grandhotel Jiřina Jirásková Tajnosti herecké a historky rozverné Schusterův Biblický dějepis Starého i Nového zákona pro obecné školy Přemyslovská epopej IV král básník Václav II. Laďka Kozderková: Lady Muzikál Lenosti... buď pozdravena! Halina Pawlowská: Až se mě dcera zeptá S hlavou v oblacích (v pejru) Vzpomínky na Austrálii Láska v Provenci Zítra začnu nový život Pravda o případu Harryho Queberta Dáma z Růže Čtveráci Doktore, bacha na ženský Život té druhé Dům v Bretani Bůh chrání milence Anička skřítek a Slaměný Hubert Zamrzlá loď kapitána Flinta Klouček Smítko Rumcajs Kluci, holky a stodůlky 1 Kluci, holky a stodůlky 2 Malý lord Velké trápení Srdce písněmi dotýkané Krajina plná znamení Jabloně Ten čas je tu (výbor z proletářské poezie Práce s dřevem pro lidové školy umění Naše ryby O lásce a přátelství Ruda z Ostravy BESCELER!!! Minerály: barevný průvodce Staré pověsti české Silas a černá kobylka Jak dostat tatínka do polepšovny Jiskra života Poloviční bratr Anna Kareninová II Milenci a manželé Hlasy mých otců Chrám matky boží v paříži Vždycky jedna noc Láska, román Kam běží modrá liška (Pohádkové vyprávění z Malé Strany) Bez práce nejsou koláče Malý špalíček pohádek Dvojí tvář požehnání Na západ od Apačského průsmyku Kniha o hřbitově Jednou je málo Díky za každé nové ráno Králův generál Francouzský sen Z neznámých důvodů Přelet smrtihlava Pátá hora Ptáci v trní Zoufalé ženy dělají zoufalé věci Blázni umírají Margareta Greenfield 2, Sága rodu Phenwicků Villette Goya čili trpká cesta poznání Moderní komedie Sága rodu Forsytů Co by to bylo, kdyby to byla láska Sága rodu Forsytů Kniha I, II, III: Vlatník, V pasti, K pronajmutí Piano Známky života Rembrandt: Tragédie prvního moderního člověka Benátky v zimě Zelená touha
2 Kolekce knih 42ks
Kolekce knih 42ks: 1) Robert Lacey - Slavné příběhy anglických dějin 450Kč 2) Bernhard Dietrich Haage - Středověká alchymie 120Kč 3) Joachim Brambach - Borgiové: Příběh renesanční rodiny 90Kč 4) Margaret Crosland - Madame de Pompadour 90Kč 5) Jaroslav Čechura - Selské rebelie roku 1680 120Kč 6) Anna Bauerová - Kronika země Bójů 1.: Srdce v kamenném kruhu 50Kč 7) Anna Bauerová - Kronika země Bójů 2.: Železný meč a zlatá ratolest 100Kč 8) Ludmila Vaňková - Vilém z Landštejna 1.: Pán stříbrné růže 100Kč 9) Ludmila Vaňková - Lev a růže 4.: Žebrák se stříbrnou holí 90Kč 10) Zdeněk Doubravský - S erbem a kordem 120Kč 11) Karel Klostermann - Vzpomínky na Šumavu III.: V hájemství starých časů 150Kč 12) Dagmar Broncová - Praha 3 známá neznámá 150Kč 13) Eduard Škoda - Pražský chodec 4.: Pražský chodec v metru 120Kč 14) Christopher Dawson - Zrození Evropy 150Kč 15) Christopher Dawson - Bohové revoluce 100Kč 16) V. Tomek, O. Slačálek - Anarchismus: Svoboda proti moci 450Kč 17) Bohumil Vurm - Tajné dějiny Evropy: Tajné dějiny Evropy 1 70Kč 18) Bohumil Vurm - Tajné dějiny Evropy: Tajné dějiny Evropy 2 70Kč 19) Zdeněk Krušina - Tajné dějiny světa 2 100Kč 20) Rodinná encyklopedie světových dějin 100Kč 21) Almanach vědomostí 100Kč 22) James Hughes - Velká obrazová všeobecná encyklopedie 100Kč 23) B. Holásek, R. Fifková - Osobnosti Olomouckého kraje 350Kč 24) Vladimír Liška - Šedé eminence v evropské historii 90Kč 25) P. Toman, O. Šebesta - Advokáti proti totalitě 150Kč 26) Jaroslav Kmenta - Kmotr Mrázek 1.: Kmotr Mrázek 70Kč 27) Jaroslav Kmenta - Všehoschopní: Superguru Bárta 90Kč 28) Ondřej Závodský - Čas oligarchů, jejich sluhů a nepřátel 80Kč 29) Petr Mašek - Modrá krev: Minulost a přítomnost šlechtických rodů v českých zemích 70Kč 30) Jiří Morava - Palacký: Čech, Rakušan, Evropan 90Kč 31) J. Svoboda, M. Arichteva - Rašín 90Kč 32) Zdeněk Mahler - Ano, Masaryk 90Kč 33) Vladimír Liška - Jan Masaryk: Tajemství života a smrti 90Kč 34) Patrick Ryan - Jak jsem vyhrál válku / How I Won the War 120Kč 35) Eric Melrose Brown - Křídla Luftwaffe 120Kč 36) Miloš Hubáček - Moře v plamenech 120Kč 37) Stanislav Rejthar - Dobří vojáci padli... 200Kč 38) Blythe Hamerová - Psi ve válce: Pravdivé příběhy o psí statečnosti v boji 80Kč 39) F. Čapka, J. Lunerová - Tragédie mnichovské dohody 120Kč 40) Alan Bullock - Hitler a Stalin: Paralelní životopisy 200Kč 41) H.-J. Neumann, H. Eberle - Byl Hitler nemocný? 100Kč 42) Daniel Costelle - Eva Braunová v Hitlerově soukromí 60Kč Platí do smazání!
J.Galsworthy  Sága rodu Forsytů
Prodám všech 6 dílů Ságy rodu Forsythů od J.Galsworthyho z roku 1930.Vydalo Aventinum Praha. 1.díl Bohatec 2.díl V osidlech 3.díl K pronajmutí 4.díl Bílá opice 5.díl Stříbrná lžička 6.díl Labutí zpěv Knihy jsou ve výborném stavu,lehce zaprášené. Raději osobní předání v Praze.
Kinští Bůh, Čest, Vlast - Pavel Juřík // NEČTENÉ 100% stav
vydalo Universum v roce 2019 168 stran Pevná vazba s nepoškozeným papírovým přebalem. Tištěno na kvalitním papířu s vyšší gramáží. 100% sběratelský stav: NEČTENÉ - INTAKTNÍ bez závad !!! Prolistováno pouze za účelem nafocení knihy. Stránky a ořízka jsou bílé a čisté. Listy jsou nezvlněné. Pevné desky jsou neodřené, nevyšisované a nemají bouchlé rohy. Kniha není zatuchlá, byla uložena v suchém, větraném a nekuřáckém prostředí. Prodám za 250 Kč. Osobní předání zdarma možné v Praze, jinak + poštovné (ČP balíkovna 65 Kč, Z 79 Kč, Z. Slovensko 89 Kč) po platbě předem na účet. Kniha „Kinští, Bůh, čest, vlast“ přináší celkový pohled na historii a odkaz rodu Kinských, informace o jeho nejvýznamnějších osobnostech, přehledné rodokmeny hlavních rodových větví a popisy erbů. Na tři sta fotografií zachycuje portréty členů rodu a jeho nejvýznamnější sídla.
DVD Volání rodu
Prodám DVD Volání rodu.