inzerce, prodej, prodám, bazar

Krokodýlí slzy, Replika, Ivan je jen jeden, Rozbité zrcadlo

Kategorie: Pro mládež

Nečtené, pevná vazba, nové. Cena knihy + 65 Kč Balíkovna nebo 79 Kč Zásilkovna /////
• Vesmírná archa - Anthony Horowitz – 170 Kč
• Krokodýlí slzy - Anthony Horowitz – 240 Kč
• Replika - Oliverová Lauren – 180 Kč
• Ivan je jen jeden - Katherine Applegate - 140 Kč
• Rozbité zrcadlo - Alina Bronsky – 160 Kč Vazba pevná s přebalem lesklá
• Jednou ano, dvakrát ne - Cylin Busbyová – 180 Kč
• Stránky světa - Kai Meyer – 110 Kč první díl fantasy trilogie
• Ghúlmošky se chtějí bavit - Monster High -100 Kč
• Žvaní žabák u louže (+CD) - Zdeněk Král, Miroslava Palečková – 110,-Kč
Krokodýlí slzy, Replika, Ivan je jen jeden, Rozbité zrcadlo
Podobné inzeráty
Dívčí knihy
Nápadník - 150 Kč Příliš pozdě na slzy - 50Kč.
Vynálezy na všední den
Vynálezy na všední den Pavel Augusta, Pavel Vávra & Tomáš Vávra Kniha je v horším stavu, zejména vazba dost utrpěla. Žánr: Literatura naučná, Technika a elektro Vydáno: 1988, Albatros (ČR) 1. vydání originálu: 1988 Počet stran: 112 Ilustrace/foto: Ivan Helekal Autor obálky: Pavel Rajský Čtenář se v knize setká s nejběžnějšími přístroji a zařízeními, které důvěrně zná a denně je používá. Autoři se snaží nejjednodušší a nejsnáze pochopitelnou formou vysvětlit jejich fungování. Kniha je vhodná pro dětské čtenáře. Osobní vyzvednutí nebo lze zaslat přes Zásilkovnu za 90 Kč.
Markétin zvěřinec - Ivan Klíma
Ve velmi dobrém stavu. Poštovné: Česká pošta - obyčejně: 29 Kč - doporučeně: 69 Kč Zásilkovna - 79 Kč
Knihy pro dívky o koních
Prodám knihy pro mladé dívky o koních. Týna a pony 3 díly. Jeden kus za 50kč.Dohromady za 120kč.Klárka a drobeček 4 díly. Jeden kus za 60kč.Všechny za 200kč.Kniha senzační trio za 40kč.Domov blízko koní za 120.Můj kamarád blesk za 110.Vše plus poštovnépoštovný. Prosím pište na e-mail.
Klinika u bolavé tlapky
Prodám 2 díly knížky klinika u bolavé tlapky 1. Díl - klinika u bolavé tlapky - Riki má štěňátka 2. Díl - klinika u bolavé tlapky - Babočka která neumí létat Autor - Liliana Fabisińská Ilustrátor - Markéta Supíková Cena - 50 Kč/ ks + poštovné (79 Kč zásilkovna) Stav- skvělý Osobní hodnocení - vřele doporučuji jeden Díl jsem měla za jeden den přečtený. Díly navazují. Pište na email nebo přímo na inzerát. Nezapomeňte se podívat na další inzeráty
VÝPRODEJ  Krásné knížky: 8 kusů jen za 500,-
VÝPRODEJ ! Krásné knížky: 8 kusů jen za 500,- Nabízím levně tyto pěkné knížky: 1) JANA A DANA ANEB ULIČNICE K POHLEDÁNÍ. 2) JANA, ALAN A JÁ. 3) DALMATIN NA ÚTĚKU. 4) JACK BLACK V AKCI ANEB LOĎ PLNÁ LUPIČŮ. 5) ZÁKON SMEČKY - ROZDĚLENÁ SMEČKA. 6) KOČIČÍ VÁLEČNÍCI - BOUŘE PŘICHÁZÍ. 7) KRUHY MAGIE - NEBEZPEČÍ V PALÁCI. 8) MILLA DÁREK. Prodává se jen jako celek. Předání je možné kdekoli u metra nebo nádraží v Praze. Omlouvám se, ale nezasílám.