inzerce, prodej, prodám, bazar

Krohadlo na zelí

Kategorie: Potraviny

Nové krohadlo na zelí
Krohadlo na zelí
Podobné inzeráty
prodej potravinářské výroby.
Prodej firmy/potravinářská výroba 20 let na trhu,výrobky jsou chráněny osvědčením o zápisu o užitném vzoru.Zaškolím do tajů výroby,nálevy,koření,zelenina,okurky,receptury. Výroba možná po celé ČR.Přenechám odběratele. Odběr výrobků ve Znojmě sklo 0,7,2L,4L. Prodej domácího kysaného zelí a šťávy ze zelí,žádná chemie ani konzervanty, zelí je plné vitamínů "C" a minerálů.Po zelí se krásně hubne.Zelí. Dodáváme 4L sklo,šťávu natočíme do přinesené nádoby. Nezapomeňte vykvašené zelí je vyjimečný lék! Pro restaurace i 50kg. Znojmo a okolí.
Kysané zelí
Nabízíme živé kysané zelí. Zelí je nakládáno do 0,7l sklenic, kde zároveň kvasí a následně je uskladněno. Vydrží takto i 2 roky (víc nemáme vyzkoušeno), bez sterilizace. Je plné vitamínu C a prospěšných bakterií. Vhodné je jako prevence nemoci nebo při následné rekonvalescenci. Je také vhodné pro jarní očistnou kůru. Skladování je vhodné v temném prostoru o teplotě 5-12°C nebo v lednici. Po otevření vydrží v lednici ještě pár týdnů. Cena 50 Kč je za sklemici 0,7l.
Kruhačka zelí
Prodám kruhačku na zelí
struhadlo na zelí
struhadlo na zelí,zachovalé,funkční mail bicr@
Domácí kysané zelí
Prodám domácí kysané zelí. 1kg/70Kč.
BIO DOMÁCÍ ZAVAŘENINY
Okurkové řezy s feferonkou ,papriky s květákem, nakládané houby ,sušené houby ,houbový salát, zelí s křenem, květák s paprikou, matesy z cukety, směs na topinky, směs na špagety Domácí pečené čaje z arónie, z černého bezu Sirupy z meduňky ,z máty, směs z bylinek Medy z meduňky z bazalky.. Marmelády-různé druhy-červený rybíz ,aronie, meruňky, mirabelky, rebarbory ,ostružiny...atd... vše je bio z naší zahrady Vepřové konzervy z domácího masa -libová plec, domácí škvařené sádlo, sádlo se škvarkama ,mleté škvarky....atd.. Posílám po celé ČR. E-mail. a.stokova@ Napište o jaké zboží máte zájem, napíši vám ceny. Vše zavařuji s láskou ,proto je to výborný Žádnou chemie nepoužívám nálevy si dělám svoje mám svojí receptutu.. a.stokova@ tel.