inzerce, prodej, prodám, bazar

Kříženec Staforda

Kategorie: Psi

Nabízím tuto 15-ti měsíční fenečku jménem Kimi do dobrých rukou. Váha 17kg. Je hodná, kamarádská, má moc ráda děti. Je to aktivní mladý pejsek, proto nejlépe na zahradu. Teď je zvyklá v bytě. Je očipovaná, očkovaná. Cena za náklady, bude mít postroj, vodítko, misky, náhubek, granule.
Kříženec Staforda
Podobné inzeráty
Kříženec staforda
Dobrý den, z časových důvodů s lítostí musíme nabídnout staforda kříženého s pitbullem jménem Fredy. Je zvyklý na děti i na dospělé lidi. Na ostatní psy není agresivní, doma nic nezničí. Je mu pět let a potřeboval by výběh a nejlépe aktivní paničky. Darujeme pouze do dobrých rukou. Bude mít postroj, misky.. je čipovaný i očkovaný.
Stenatka am. Staforda
Prodám vymazlena stenatka am. Staforda. Stenatka vyrustaji v rodine s detmi. K odběru budou 23.3.Ted jim jsou ctyri tydny. Vice informaci po tel ci na whatssapu. Maminka i tatínek u nas k vidění. Nezavazne návštěvy vitany.
Koupím staforda
Koupím stěně staforda
DARUJI DO ZKUŠENÝCH RUKOU
Dobrý den daruji do dobrých rukou na adopční smlouvu psa je to skvělý parťák do nepohody je milé povahy ale je temperamentni..Dokáže ale v případě že se cítí ohrožen kousnout ale vždy se nejdřív snaží zastrašit vrčením a štěkáním kousne pouze v krajní moment..ale je mazlivý hravý nestárnoucí štěně.. jmenuje se rocky, jsou mu 3-4 roky je to kříženec staforda. S fenami se snese psy si vybírá kočky mu nevadí ale rád je provokuje ale nezaútočí ani když dostane drápem po tlame.. vyrůstal s dětmi ale nesmí ho moc utiskovat tim myslím extrémně se po nem válet či tahat za uši ocas rocky má separační úzkost.. nepřišel k nám z úplné vhodných podmínek.. brali jsme ho z útulku s tim že si ho vezme později kamarád kamarád se na něj vystal tak jsme zkoušeli to překousnout a nějak to zvládnout bohužel se nám zhoršil zdravotní stav a z toho důvodu už nejsme schopni mu dále dát vše co potřebuje... pouze vážní zájemci co si jsou vědomi toho že má separační úzkost a že to může být boj že může ničit a že může zkoušet co vše může.
Benji hledá domov
Benji, 3 roky starý kříženec nejspíš staforda a labradora. Hodný, hodně aktivní pes. Učí se rychle, umí základní povely, vzhledem k jeho aktivitě by byl vhodný i na agility a podobné sporty. Není úplně vhodný k malým dětem. Snese se s fenkou. Benji špatně snáší kotec a dost tím trpí, potřebuje být v kontaktu s lidmi. Je v útulku v Horšovském Týně. Je očkovaný, čipovaný, kastrovaný. Půjde na adopční smlouvu. Kontakt 602 120
3,5 měsíční štěně, krizenec anglického chrta
Prodám 3,5 měsíčního pejska. Je to kříženec anglického chrta. Jen do té nejlepší milující rodiny. Více informací pouze přes SMS. Děkuji