inzerce, prodej, prodám, bazar

Kříženec fenka 4 roky

Kategorie: Psi

Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Meggie
PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ!

Dotazy prosím nejlépe emailem nebo telefonicky po 16:00.

Meggie je poměrně drobná kříženka. Vzhledem k tomu, že je to mladá, aktivnější fenka, doporučujeme ji do aktivnější rodiny. Určitě by totiž ocenila delší procházky. Můžeme ji s klidem doporučit i do rodiny s dětmi.

Dobře vychází se psy a fenkami submisivní povahy. Problém je však stále s vypouštěním na volno. Meggie je tak trochu lovec, tudíž je na místě opravdu velká opatrnost! I proto bychom byli radši, kdyby našla umístění v bytě a my se nemuseli bát, že někomu uteče ze zahrady u domu. Pravidelně s ní každý týden navštěvujeme individuální tréninky, kde nacvičujeme povely jako sedni, ke mně, chůzi u nohy, prolézání tunelem, chození po překážkách ve výšce atd. Meggie tak udělala obrovské pokroky a jsme na ní opravdu pyšní.

Pro adopci postupujte dle pokynu zde:
Kříženec fenka 4 roky
Podobné inzeráty
Německý ovčák
Nabízím štěňata německého ovčáka štěňata budou očkovaná, odčervená, a očipovaná Světle modrý pejsek Tmavě modrý pejsek Zelený pejsek Oranžova fenka ZAMLUVENO Červená fenka ZAMLUVENO Hnědá fenka Žlutá fenka ZAMLUVENO Růžová fenka
PREDÁM šteniatka čokoládového labradora
Dátum narodenia: 4. 3. 2023 Dátum možného odberu: 22. 4. 2023 Matka: čokoládová labradorka Otec: kríženec čiernej labradorky a bavorského horského farbiara Pri odbere možnosť vidieť oboch rodičov. Pohlavie a počet šteniat na predaj: 5 čiernych psíkov, 1 hnedý psík, 1 čierna fenka a 1 hnedá fenka Cena: psík 6 000 Kč, fenka 7 000 Kč Šteniatka budú mať veterinárnu knižku (budú odčervnené a zaočkované). Fotky budem priebežne aktualizovať. Bývame v Čadci, 6 km od hraníc s ČR.
fenka Astička
ASTIČKA fenka 6 let kříženec 11,5 kg * umístěna do útulku dne 25. 11. 2022 rodinou majitelky, která je dlouhodobě v nemocnici Jaký máte pocit, když narazíte na filmovou hvězdu? No? Jen řekněte. Podle mě je to wow efekt a pokud vám oplatí příjemný oční pohled, jdete Stár pozdravit, vyfotit. Astička je přesně jako ta psí herečka z filmu Kačenka a strašidla. Jen je malá. Astinka měla vždy super, bomba život u jedné hodné babči, která dobře vařila, drbala ji všude možně, dávala ji spoustu lásky, ale proud času prostě nezastavíte a najedou se Asti ocitla v útulku. Přišla nemocná, protože babča už posledních pár let nevládla, jak by chtěla a to se trochu podepsalo i na psech. My dali do pořádku srst, veterinu a je na čase zabalit batůžek a přistavit kočár. Asti je úžasná, velice aktivní fenka, má neustále dobrou a ztřeštěnou náladu. Hodila by se pro úplně všechny lidi, kteří dávají pejskovi maximum pozornosti, protože je to taková malá vtěrka. Je ale dost aktivní a nejsem si úplně jistá, zda by ji vyhovoval režim seniora. Hodí se do domu se zahradou a spaním doma v teple. Do bytovky ne, štěká. Miluje jízdu v autě, pokud by tedy měla pohodlný vůz, bude ráda. Zda sedan nebo combi - to je jí jedno :-) S pejsky i fenkami její a menší velikosti vychází skvěle. U velkých nevíme, ale pokud by byl parťák kamarádský, nepředpokládáme problém. Pokud máte o Astinku zájem, napište nám něco o sobě a jaký domov nabízíte na Gabrielka333@ (pokud se 2 - 4 dny neozvu, vydržte prosím) S adopčním poplatkem 2.800,- (Naočkovaná kombinovanou vakcínou, odčervená, odblešená, načipovaná, vykastrovaná, po odběru krve)
Fenka roční
Fenka roční kříženec německý ovčák a retrívr..Fenka.. zvyklá na domácí prostředí, děti..a Pokud by byl baráček se zahradou bude ráda.
Fenka Akiti Inu
K dispozici je nyní jedna japonská čistokrevná, roztomilá fenka Akita Inu po papírových rodičích. Tato fenka je nejen roztomilá a mazlivá, ale také skvělá a věrná společnice. Fenka je plně očkovaná, čipovaná, odčervená a připravena na odchod do svého věčného domova, takže jednejte rychle, než bude pryč. Ozvěte se nám dnes na +420 a přijďte štěňátko navštívit.
Biewer jorkšírský teriér - fenka
Biewer jorkšírský teriér fenka s pp Německého klubu IBC. Kompletně očkovaná , několikrát odčervená , čipovaná +pas. Fenka je moc hezkého vzhledu, na vyšších nohách, má úžasnou povahu, veselé zvídavé štěňátko. Nedávno byla na výstavě kde se moc líbila a vyhrála putovní pohár :) Fenka je ale prodávána POUZE NA MAZLÍČKA. Ne chov. Je již naučená na vodítko i jízdu autem kterou snáší bez problémů. Vyšší cena. V případě zájmu volejte . Děkuji