inzerce, prodej, prodám, bazar

Kříž náprsní

Kategorie: Ostatní

Náprsní kříž pro pravoslavného kněze, který vyznamenán právem nošení kříže s ozdobami, může být také použit knězem katolické církve řeckého obřadu.
K zdobení tohoto kříže byly použity polodrahokamy, obraz ukřižování je vytvořen na keramické vložce.
Náprsní kříž se prodává s řetízkem kanonické délky (120 cm) a dárkovou krabičkou.
Kříž náprsní
Podobné inzeráty
Náprsní kříž
Náprsní kříž pro pravoslavného nebo řeckokatolického kněze, který vyznamenán právem nošení kříže s ozdobami. Náprsní kříž se prodává s řetízkem a krabičkou.
Zlatý řetízek (řetěz) kriz
Zlatý řetízek,(masivní řetěz)zlatý kříž řetízek 14 karátů kříž taktéž 14 kat 585/1000, délka řetězu je 55 vaha30g obojí je plné zlato žádná foukanice!! krásná práce,kriz8,5*5cm vaha17,2g stav nové cena řetězu 32tis krize 17900cena komplet49 vše řádně opuncovavano ověření samozjmosti, platí do smazání, pouze tel.
MONTERKOVÁ BLŮZA  2v1 NOVÁ
NOVÁ velikost 50 na výšku 170 cm Odepínací rukávy s pružnou manžetou, kryté zapínání na zip a suché zipy, náprsní kapsy s klopami, skrytá náprsní kapsa na zip,boční kapsy, spodní část na bocích do gumy. Předání Studénka,po domluvě směr Příbor,Ostrava,NJ a blízké okolí...
Pánská náprsní peněženka
Prodám ještě nepoužitou pánskou více přihrádkovou náprsní peněženku viz foto. Cena 200.-Kč. vELIKOST výška 15 X šíře 10,5cM, ROZLOŽENÁ 15 x 21.5cM Orlová
Anna Seghersová - Sedmý kříž
Prodám knihu Anna Seghersová - Sedmý kříž (rok vydání 1949) z likvidace pozůstalosti. Stav viz foto, bez přebalu, skosený hřbet. Cenu nabídněte. Osobní předání Lomnice nad Popelkou nebo Semily, případně zašlu poštou (poštovné dle váhy) nebo přes Balíkovnu za poštovné 65 Kč při platbě předem / 84 Kč na dobírku.
Stavba a Provoz Strojů II Převody R Kříž a Kol
Prodám Stavba Strojů II Převody R Kříž a Kol rok vydání 1978 počet stran 174 lze poslat poštou