inzerce, prodej, prodám, bazar

Kříž Ježis Kristus

Kategorie: Doplňky

Prodám dva dřevěné kříže. Velikost 40 cm
Kříž Ježis  Kristus
Podobné inzeráty
Ježíš na kříži
Ježíš na kříži, hodí se do interiéru i exteriéru, pěkný stav, rozměry kříže 65 cm*38 cm. Kříž pochází ze staré usedlosti ze Želiva.
Plastika Ježíš na kříži NOVÉ
Kříž s vyobrazením tváře Ježíše je vyroben z betonu. Hodí se jako dárek pro rodiče či prarodiče nebo na vzpomínková místa na naše blízké, kteří již mezi námi nejsou. A může jít o místo, které si vytvoříme doma. Materiál: beton Barva: šedý, hnědý, šedohnědý Rozměr: 17,5 x 17,5 cm, hloubka 4 cm Výrobek č. 0254 Finální úpravou je lesklý lak s atestem pro přímý styk s potravinami, pitnou vodou a hračkami, tudíž je neškodný. K dispozici cca 200 ks různých výrobků - dekorace a doplňky do interiéru i exteriéru. Postupně přidávám. Můžete si napsat i o odkaz na shopy. Osobní odběr možný po dohodě. Poštovné dle celkového objemu objednávky.
Kovaný kříž ve dřevě
Prodám nádherný kříž - ruční práce ( jediný na světě, co kus, to originál). Velikost 370 x 270 mm. Cena 1000,- Kč. Koukněte na mé stránky:
Kovaný kříž
Prodám nový kovaný kříž,výška 28-50cm,cena 995-1.295,-Kč.Mám i jiné podobné inzeráty,mrkněte.Platné do smazání.Na SMS nereaguji.
KŘÍŽ DŘEVĚNÝ 40 x 16 CM
Dřevěný kříž, ruční práce, 40 x 16 cm Mám jich víc kusů
Kříž s Ježíšem
Prodám velký kříž s Ježíšem