inzerce, prodej, prodám, bazar

Kreslene serialy Jaroslava Foglara

Kategorie: Pro mládež

Zachovala
Kreslene serialy Jaroslava Foglara
Podobné inzeráty
Kreslené seriály
prodám kreslené seriály J. Foglara, Svorní Gambusíni, Medvědí družina, za poklady starých Inků, K pramenům neznámé řeky atd., převzetí možné na Praze 2, popř. zašlu přes zásilkovnu (79,- Kč)
2 souborné knihy Rychlé šípy s podpisem Marko Čermáka
Nabízím k prodeji dvě knihy s krásným zpracováním Rychlých šípů vydaných Albatrosem, za mne doposud nejkvalitněji zpracované vydání, nové příběhy, větší formát, kvalitnější tisk na matném papíře. Krásné barvy a lepší čitelnost. 1. kniha: Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Jana Fischera Albatros 2021, 280 stran Zabalená ve fólii, nová nečtená (foto na obrázku je z jiného mého používaného výtisku) 2. kniha: Rychlé šípy Jaroslava Foglara a Marko Čermáka + podpis Marko Čermáka v knize Albatros 2022 Nová nečtená, podepsaná Marko Čermákem Prodávám pouze jako soubor obou knih!!! Zasílám kvalitně zabalené. Možné osobní předání v Liberci nebo zasílám Zásilkovnou za +79 Kč.
Koupím knihy Jaroslava Foglara
Ahoj všem! Do své sbírky bych rád koupil knihy a komiksy a vůbec vše co souvisí s dílem Jaroslava Foglara. Knihy, komiksy, ježky v kleci. Děkuji a přeji pěkný den.
Záhada hlavolamu J. Foglar+Historie Svorné sedmy
Prodám sběratelsky zajímavou knihu Záhada hlavolamu od legendárního spisovatele Jaroslava Foglara z nakladatelství Blok Brno, rok vydání 1970, kresby od Milana Zezuly. Stav knihy- je použitá s poškozenou obálkou, samotná kniha má drobné skvrny a zažloutlé listy, viz. foto. Dále přikládám knihu Historie Svorné sedmy od legendárního spisovatele Jaroslava Foglara z nakladatelství Atos Praha, rok vydání 1990, kresby od Břetislav Charwot. Stav knihy- je použitá, ale v pěkném stavu, viz. foto. Mrkněte se i na mé další aukce, ušetříte na poštovném. Osobní převzetí předmětu je možné po předchozí domluvě na území města Ostrava. Jinak zasílám přes Zásilkovnu za 85,- Kč.
Knihy J.Foglara-Rychlé šípy
Koupím knihy J.Foglara ,Rychlé šípy ,čas.Vpřed,Mladý hlasatel a jiné. Vše co je spjato s dílem J.Foglara.Nabídněte.Děkuji.
Rychlé šípy, Jaroslav Foglar,2012+dárek sluchátka.
Prodám novou,nečtenou knihu s Komiksy příběhů Jaroslava Foglara. Příběhy jsou kreslené autory: Jan Fischer,Marko Čermák,Bohumír Čermák,Václav Junek. Jako dárek přiložím nová sluchátka. Zaslání možné poštou, Balíkovnou nebo Zásilkovnou. Cena poštovného a balného 100,-.