inzerce, prodej, prodám, bazar

krbové nářadí + koš na dřevo

Kategorie: Zahradní grily

prodám nové ručně kované krbové nářadí a kovaný koš na dřevo. cena za komplet. Možno prodat i zvlášť koš za 3500kc.
krbové nářadí + koš na dřevo
Podobné inzeráty
Zahradní krby,udírny,krbové vložky.
Nabízím krbové sestavy i s udírnou,samostatné krbové vložky pro vsazeni do gabionu nebo k zazdění.Lze dodat jakýkoliv tvar nebo rozměr.
Koš na dřevo s kolečky
Prodám ručně kovaný koš na dřevo. Materiál ocel 12x6mm na spodku vyztužená na 12x12mm Zadní stěna plná. Rozměry : výška 80cm Délka 40cm šířka 40cm Koš je osazen čtyřmi kolečky, pro lepší manipulaci.
Zahradní krb(gril)
Nabízím zahradní gabionové krby,samostatné krbové vložky nebo celé sestavy.Lze vyrobit jakýkoliv tvar nebo rozměr.Cena je uvedená za základní rozměr krbové vložky:š 600 mm,výš 500 mm,hloubka 400 mm s popelníkem,roštem do topeniště a nerezovým roštem na grilování.
Grilovací nářadí v hliníkovém kufříku, 11 dílná NEPOUŽITÁ
Grilovací nářadí v hliníkovém kufříku, 11 dílná sada. V lehkém stříbrném kufříku, v provedení hliník, najdete vše, co můžete při zahradním grilování potřebovat: vidlice, kleště, obracečka, 4 grilovací jehly, nůž, štětec a kartáč. Kompletní grilovací sada náčiní v hliníkovém kufru je tak vždy po ruce, prakticky přenosná a snadno uskladnitelná. Rozměry: 47 x 24 x 8 cm Použitý materiál: Nářadí: nerez Kufr: hliník Rozměry nerezového nářadí: Vidlice 43cm Obracečka 45,5cm Kleště 41,5cm Štětec 45,5cm Nůž 41cm Grilovací jehly 4x 43cm Škrabka s Kartáčem 44cm cena 499kč info na tel.
Nerezová souprava na grilování s nepropustnou zástěrou
Nabízím nerezovou soupravu pro grilování s kvalitní nepropustnou, PVC voděodolnou zástěrou. Nářadí má závěsné uši. Je lehké, lehce se s ním manipuluje oproti jiným těžkým soupravám. Soupravu jednoduše zabalíte do zástěry jako do tašky pro snadné přenášení. Na zástěře jsou kapsy pro jednotlivé nářadí, máte ho vždy po ruce. Zástěra je omyvatelná. Délka nářadí je 37 cm. Dá se dobře využít i v kuchyni. Mám víc kusů. Vhodné pro ženy i muže.
Sada na grilování, 5 kusů, délka nářadí 47cm, nové, v kufru
Prodávám novou nepoužitou sadu nářadí na grilování, obsahuje 5 kusů včetně kovového kartáče na čištění grilu. Dřevěné lakované masivní rukojeti, délka nářadí je 47cm, vše uloženo v 55cm dlouhém bytelném plastovém kufru. Cena 500Kč včetně dopravy zásilkovnou s platbou předem. V případě dobírky či jiného přepravce budou připočteny skutečné náklady.