inzerce, prodej, prodám, bazar

Krásný sběratelský talír. Ručně malované.

Kategorie: Umělecké předměty

Kásný sběratelský talír od legendární firmy Rosenthal.
Studio Line, Bjorn Winbland.
Vintage 1994.
Ručně malované! Porcelán.
Průměr 23,5 cm.
Perfektní stav!
Cena - 800 Kč
Krásný sběratelský talír. Ručně malované.
Podobné inzeráty
Mandala k zavěšení + ručně malované podtácky
Prodám. Ručně malované mandaly, průměr 80-85mm, malovaná akrylovými barvami, poté zalakováno, ruční práce. Možnost objednání mandaly, či podtácků na zakázku, více info ve zprávách. Mandala 1 kus 149 Kč. Dřevěné ručně malované podtácky 3 kusy 199 Kč. Při odběru více kusů, se můžeme domluvit na slevě.
Měděný talíř bojovník Xochimilco Mexico rucne tepany
Měděný talíř bojovník Xochimilco Mexico Medeny rucne tepany Mayan/Aztek - Bojovnik Sberatelsky Talir
Starožitný keramický nástěný talíř Schütz Blansko
Nabízím historický nástěnný talíř od firmy Schutz Blansko, zřejmě keramika, majolika (barvy smetanově krémová) a další 2 talíře tmavší šedo modrá barva - značka výrobce - vytlačený obrázek Lukostřelec. Motivy květin na talíři jsou zřejmě vytlačené v keramické hlíně a poté ručně malované. Stav okrasných talířů na stěnu viz foto (jeden tm.šedo modrý talíř má menší poškození na okraji talíře - odloupnutý smalt / glazura). Firma Schütz byla založená roku 1854 a vyráběla hnědé kuchyňské nádobí a kameninu. Od roku 1880 se výroba specializuje na majolikové zboží v obci Olomučany u Blanska - Drahanská vysočina. Některé výrobky byly provedeny ve vzácné kobaltové modři, typické jen pro Schütze. ( majolika, nástěnné talíře, keramika, okrasný, obrázek, secese, secesní, Olomučany ). Cena 5000 Kč/ks nebo nabídněte.
talíře ručně malované, Tupeská keramika
různé druhy a velikosti . Nabízím i jednotlivě K dispozici jsou již jen níže popsané kusy: Talíř modrý 300,-, talíř s bílým vlnkovým lemem po 250,-, talíř zelený 150,- , velký džbán, miska-držák na ubrousky po 250,-, menší džbánek, miska s prolamovaným okrajem po 200,-. Držák na svíčku 50,- Kč. Při zájmu o více kusů se lze na společné ceně dohodnout.
Roztomilé sběratelský talír. Porcelán. Retro.
Roztomilé sběratelský talír od legendární firmy Hutcshenreuther. Krásný květinový dekor. Německo. Porcelán Vintage 1970.-1979. Velkost 25,5 cm. Perfektní stav! CENA: 300 Kč Zásilkovná 80 Kč. Osobní předání metro Florenc.
porcelánový sběratelský talíř,...20cm
krásný sběratelský značený talíř významného malíře , motiv starých mistrů CHARES GEHM - Zlatá husa ,..