inzerce, prodej, prodám, bazar

Krásný holandský starožitný obraz, olej/plátno

Kategorie: Umělecké předměty

Nabízím ze své sbírky krásný starožitný holandský obraz - olej na plátně se signaturou autora.
Celkový rozměr obrazu i s rámem je 114cm x 64cm.
Kvalitní barvy díla, krásná umělecká práce.
Krásný holandský starožitný obraz, olej/plátno
Podobné inzeráty
Luxusní starožitný holandský obraz - olej/plátno, signatura
Nabízím ze své sbírky krásný luxusní starožitný holandský obraz - olej na plátně se signaturou autora. Celkový rozměr díla i s rámem je 114cm x 64cm. Krásné umělecké ztvárnění včetně barev, určují obraz k použití i pro reprezentativní prostory.
Krásný holandský starožitný obraz, plátno
Nabízím ze své sbírky krásný starožitný holandský obraz - olej na plátně se signaturou autora. Celkový rozměr díla i s rámem je 114cm x 64cm. Viditelně autor použil kvalitní barvy a zároveň vytvořil krásnou uměleckou práci.
Obraz 5-dílný levandulové pole
Obraz je tištěný ve vysoké kvalitě UV technologiemi na malířské plátno Canvas o gramáži 370g/m2. Plátno je vypnuté na masivním dřevěném rámu, přetažené až na zadní stranu obrazu, a díky tomu jsou i boční strany v barvách motivu obrazu. Pro dokonalé zvýraznění barev je na obraz nanesena i laminační vrstva. Obraz je rozdělen na 5 kusů. Výška největšího kusu je 100 cm a šířka cca 150 - 154 cm (záleží, jaké si uděláte mezi jednotlivými kusy mezery). Obraz je bez poškození. Původní cena 2800 Kč. Osobní odběr Jílové u Děčína.
Obraz Waageová Bohunka, olej, plátno
Velmi pěkný obraz od Bohunky Waageové, Akt- olej, plátno, signatura, obraz perfektní stav, rám lehce odřený. Velikost bez rámu 59 x 50,5 cm. Vyzvednutí, popřípadě prohlídnutí na Praze 9. Možno zaslat poštou.
Obraz olej plátno
Krásny obraz olej-plátno väčšieho formátu. Rozmer 100x75 Signovaný s nádherným rámom Cenu ponúknite
Ručne maľovaný obraz akrylom na plátno, 70 x 50 cm
Predám ručne maľovaný obraz, s motívom vintage bicykla, akrylom na maliarske plátno. Plátno je natiahnuté na drevenom ráme. Nie je ho potrebné rámovať. Veľkosť 50 x 70 cm. Dobierka možná.