inzerce, prodej, prodám, bazar

Krásný dekorační labradorit free form cca. 4200g – Madagaska

Kategorie: Doplňky

Obrovský, leštěný, nádherně zbarvený kámen ve výběrové kvalitě TOP A++++
Barva: Odstíny jasně modré – Viz. foto, původ: Madagaskar.
velikost: cca 170 x 190 x 60 mm (výška x šířka x síla).
Kámen se dá postavit na spodní stranu.
SPORADICKÉ NEROVNOSTI PŘÍRODNÍHO KAMENE
Labradorit
Vlastnosti: pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.
Léčebné využití: léčí nachlazení, revmatismus, ulevuje napětí při menstruaci, upravuje rovnováhu hormonů, metabolismus, odstraňuje stres, snižuje krevní tlak, hledá a léčí příčiny nerovnováhy.
Krásný dekorační labradorit free form cca. 4200g – Madagaska
Podobné inzeráty
Koberec Andiamo Ravenna 140 x 70 cm
Prodám kvalitní koberec s vysokým vlasem 4cm a ručně všívaný Andiamo Rovenna. Složení 100% polyester, váha 4200g/m². Rozměr 140 x 70cm, původně za 1390kč. Prodám za 600 kč. Je krásně čistý a vydezinfikovany. Důvod prodeje stěhování. Preferuji zavolání před maily
Dekorační polštáře 45 x 45 cm - Kč 400,- za 2 ks
prodám 2 ks dekoračních polštářů - rozměr 45 x 45 cm, snímatelný potah na zip, výplň polštáře duté vlákno Scanquilt černé s bílým prošíváním čisté, kvalitní zpracování, v bezvadném stavu, bez záděrek, zipy plně funkční možnost osobního předání Praha (Praha-východ), nebo zaslání dle dohody cena 400,- za oba polštáře, nebo dohodou (prosím nabídněte) ( dekorativní polštář, dekorativní polštáře, dekorativní polštářky, dekorační polštáře, dekorační polštářky )
Dekorační bambusový žebřík
Dekorační žebřík z bambusového dřeva. Výška 190 cm, šířka 50 cm. Jako nový. K osobnímu vyzvednutí v Praze.
NÁDHERNÉ PROVANSE DOPLNKY...
Nabízím různé provanse doplnky nové nepoužité,přírodní lehounké,ruční práce,barva bílá patina,velký bílý koš žurkovaný je dekorační nebo ůložný box na hračky,prádlo,deky,přehozy,atd. 990kč,plný oválný koš na deštníky,odpadkový koš,obal na kytky cena 450kč,čtvercový prvek se hodí do regálků,šuplíků,ůložný box na ubrousky,kosmetiku 350kč,menší košíčky 55-195kč,doza keramika s víčkem ležící andílek 395kč,krásný ručně tvořený obraz 990kč,keramická aromalampa 395kč,dekorační prakr 150kč,ptáčci plechoví-malovaní cena 295kč za kus,hrníčky krásnýtvar a desing 195kč za kus,velká lucerna hodící se do interiéru i ven 990kč,háčkovaná srdíčka 75kč za kus...možnost nakoupení vánočních dárků dárků,doplnků do bytu,domů,chat a zahrad..
Dekorační taburet - stolek
Krásný nový dekorační stolek. Hodí se nejen jako kávový stolek k pohovce, ale i jako stolek noční nebo na terasu. Výška 47cm, průměr 34.3cm, hmotnost 8.5 Kg, materiál dolomit. Osobní odběr Praha
Dekorační miska
Ručně dělaná nová dekorační miska s vsazeným kovovým zvířecím motivem délka cca 20 cm cena 250-300 kč