inzerce, prodej, prodám, bazar

Krásný čokoládový kaštan se skvělým pohybem

Kategorie: Koně

Valach 166 cm, 4 roky, dovoz ze Španělska, PRE ance pas
Krásný pohyb a krásný silný krk
Působí úžasným dojmem
Kastrovaný před měsícem
Od předchozího majitele, který ho měl od hříběte
často chodil po poli, dokonce brával svou 1,5letou dceru na vyjížďky a festivaly
Paso español umí krásně v sedle i v ruce
Zahájeno v bočních pohybech v klusu a začátcích piafu u předchozího majitele
Možnost dopravy. Uvidíme se v Polsku ve městě Nowy Targ
Krásný čokoládový kaštan se skvělým pohybem
Podobné inzeráty
krásný čokoládový kaštanový valach se super pohybem
v Polsku v Nowém Targu, blízko hranic. Dovezeno ze Španělska, pas licence PRE Krásný pohyb a krásný silný krk Působí úžasným dojmem Kastrovaný před měsícem Od předchozího majitele, který ho měl od hříběte často chodil po poli, dokonce brával svou 1,5letou dceru na vyjížďky a festivaly Paso español umí krásně v sedle i v ruce. jsou mu 4 roky a 166 cm vysoký. Zahájeno v bočních pohybech v klusu a začátcích piafu u předchozího majitele Možnost dopravy +48 505 974 278
Prodám klisnu a valacha APPALOSSA
Nádherná 4 letá APHA kobylka (nar. 19.1.2019) Nabízím k prodeji překrásnou kobylku plemene APPALOOSA ve zbarvení Hd.Bay, modrý průkaz samozřejmostí. 7/24 MATKA: PRINCESS DANNY GO (APPAL) OTEC: CEASY WHITE PIP (APPAL) Klisnička je velice hodná, klidná, vyrovnaná kobyla, která miluje lidi, vždy chce vyhovět, rychle se učí a nedělá problémy. Díky jejímu původu bude skvělým koněm do sportu, ale i luxusním rodinným koníkem. Je velmi jednoduchá na veškerou manipulaci, ošetřování atd., je mazlivá, kontakt lidí vyhledává, genetický 5 panel je na všechny nemoci negativní, bude vhodná pro budoucí chov. Je zvídavá, nic neřeší, práce ze země, zná udidlo, sedlo, začíná se obsedat a jezdit. Chodí pravidelně na procházky sama, venku nic neřeší, ničeho se nebojí, vozidel ani psů. Cena 125 000,- Kč (možná i dohoda) Krásný 3 letý APHA valášek (nar. 10.3.2020) Nabízím k prodeji krásného valáška plemene APPALOOSA ve zbarvení tm.Hd. Dark Bay, modrý průkaz samozřejmostí. 7/24 MATKA: PRINCESS DANNY GO (APPAL) OTEC: CEASY WHITE PIP (APPAL) Valášek je velice hodný, klidný, vyrovnaný valášek, který miluje lidi, vždy chce vyhovět, rychle se učí a nedělá problémy. Díky původu bude skvělým koněm do sportu, ale i luxusním rodinným koníkem. Je velmi jednoduchý na veškerou manipulaci, ošetřování atd., je mazlivý, kontakt lidí vyhledává. Je držitelem USA certificatem. Je zvídavý přítulný koník, začínající práce ze země, zná udidlo, chodí na procházky, venku v klidu. Neřeší vozidla ani psy. Cena 115 000,- Kč (možná i dohoda) Více informací jen po telefonu.
3 letá klisna arabský pl.x shagya s původem
Klisna vyniká kontaktní povahou, učenlivostí, pěkným pohybem. Zvyklá na ošetřování - kovář, veterinář bez problémů. Bez zlozvyků. Předpokládáná výška v kohoutku minimálně 150 KHV. Otec 155 KHV. V budoucnu vhodná do vytrvalosti, show, chovu či jako rekreační kůň. Zelený průkaz včetně rodokmenu mohu zaslat ofocený na vyžádání. Zvyklá na samostatnou práci. Odvedení od koní bezproblémové. Zdravý arabský temperament. Aktuálně začínáme lehce pracovat ze země (ve volnosti). Seznamování s uzdečkou, sedlem a lehkou přípravou na obsedání. Z klisnou pracujeme bez tlaku. Do veškeré práce jde s nadšením. Zvyklá na režim 24/7 venku s velkými přístřešky, ale nemá problém ani s vnitřním boxem. Pravidelné návštěvy kováře i veterináře samozřejmostí.
Připouštění plemenným hřebcem P.R.E.- pura raza espanola
Na sezónu 2023 Nabízím připouštění plemenným hřebcem Pura Raza Espaňola. Boticario de la Rosa, KVH 168cm. Narozen 13.3.2014 ve Španělsku ve známém a úspěšném chovu Hacienda de la Rosa. Kde byl i uchovněn. Otcem hřebce je Desafio de la Rosa, který má od obou rodičů ve druhé a třetí generaci výborného Educado X. Matka Boticaria XLVI je po Calificado hřebci Cautivo XIII, který byl ve Španělsku vidět na drezurních obdélnících. Boticario de la Rosa je PRE barokního typu, ovšem s prostorným, aktivním pohybem. Příjemně temperamentní. Ale na hřebce skvěle ovladatelný. Hřebec připouští pouze čerstvým , chlazeným ID (+3000-3500 za odběr), dávku možno kamkoliv zaslat. Možno osobní odběr- ústecký kraj Cena: P.R.E kobyly- 20000kč Ostatní plemena- 10000kč V případě nezabřeznutí další připouštění v sezóně zdarma.
2985 Cartier RVP
Nabízíme připouštění plemenným hřebcem 2985 Cartier RVP. Nar. 15.5.2019 Míry 175, 165, 189, 21. Hřebec působí pro plemennou knihu CS. Cartier RVP je mladý impozantní hřebec v moderním typu s extrémně elastickým pohybem a svérázným stylem skoku. Do plemenitby byl zařazen na základě absolvování předvýběru hřebců do PK CS, kde mu byla udělena prémie. Letos bude testován ve sportu v rámci seriálu KMK. Otcem Cartiera RVP je hannoverský hřebec Calox (Cador - Catoki x Lordanos) který se v roce 2021 stal s Lucií Strnadlovou mistrem ČR. A téhož roku na podzim byl v O2 aréně prodán za velké peníze do jezdeckého areálu Karlswood Horse Riding Centre v Irsku, který patří olympijskému parkurovému jezdci Cianovi O´Connorovi. Maminkou Cartiera RVP je ušlechtilá oldenburská bělka Connie (Clinton II x Continue), která je produktem hřebčína Gestüt Lewitz Paula Schockemöhleho. Matka Connie klisna Capriosa dosáhla ve skákání výkonnosti stupně T. Základní připouštěcí poplatek 3.630,- Kč Doplatek za březí klisnu 6.050,- Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.
Valach po Aristo Z
Prodám letos tříletého valacha po Aristo z matky po Hanoverský Lopez. Valach je 164cm vysoký KVH a ještě poroste a zmohutní. Valach vyniká velmi dobrým pohybem a dobrou skokovou schopností. Na ošetřování, kováře a veterináře bezproblémový. Je velmi charakterní a kamarádské povahy. Cena: 160 000,- + Dohoda možná.