inzerce, prodej, prodám, bazar

Krásné nové volnočasové boty GEOX - 39/40 unisex

Kategorie: Boty

Prodám krásné nové volnočasové boty GEOX wells C v originálním balení. Nikdy nenošené. Původní cena byla 3000 Kč.

Při koupi bot z obou inzerátů nabízím slevu.

Převzetí - centrum Prahy nebo Nusle.

První kontakt prosím přes email/formulář. Děkuji.
Krásné nové volnočasové boty GEOX - 39/40 unisex
Podobné inzeráty
Luxusní boty kozačky GEOX VEL.39
Prodám kotníkové kozačky botičky na 2 suchý zip GEOX velikost 39, podzim – zima. Jedná se o velmi kvalitní obuv. Pohodlné zapínání na 2 suché zipy, ortopedicky tvarovaný vnitřek, lehké, skvelý moderní vzhled. Dnes je GEOX velice oblíbenou značkou bot na celém světě a na to je tato firma pyšná.Vhodný a pasující tvar, ty nejlepší vlastnosti při nošení a komfort, zajímavý design. Na výrobu jsou použity materiály nejvyšší kvality. Délka podrážky 27,4 cm, délka vnitřní stélky asi 25,5 cm, výška 13 cm. Botičky jsou jako NOVE. Stav jsem se snažila co nejlépe nafotit. Prodávám to co je na fotce. Cena 1290,- Kč. Výrobce: GEOX. GEOX výrobky se vyznačují vysokou funkčností a kvalitním zpracováním.
krásné boty zn. GEOX vel. 40
Kožené boty s černými detaily zn. Geox vel. 40 Jsou kožené, nepromokavé, je to Geox Respira. PC velmi vysoká kolem 2 tisíc...Na jedné chybí nápis malinký Geox(není vidět) a mají na každé malé šlinci, asi odřené nebo od podrážky viz foto, ale jinak ještě hoodně parády udělají a poslouží.Vše zohledněno v ceně.
Geox - dáms.nové boty na klínku-vel. 37,5 - 38?
Stav viz foto, zcela nové, nenošené, již bez krabice, proto dávám do stavu pouze nové, jsou opravdu nádherné, moc hezký kousek, krásně zpracované, myslím že velice pohodlné, sandály na klínku, udávaná velikost 37,5 ale sedí i na mou velikost 38, foto i s metrem, vše nafocené, boty mají černou gumu do kříže, která vypadá velice dobře na noze a v zadní části na patě na zip s kovovou kulatou značkou Geox, ... Boty pořízené za necelé 4000 Kč, unáhlená koupě, bohužel značka s materiálem chybí, ale díky ceně si myslím že je to stoprocentní pravá kůže a také dle zpracování, krásně prošité, patentovaná technologie Geox – kvalitní obuv, vyznačuje se vytvořením “průdušných” bot, které díky opatentovanému systému poskytují letní správnou ventilaci nohou,... myslím si moc hezké nejen na léto, doporučuji... PROSÍM čtěte,děkuji: -NEREKLAMUJI - bazar,ne e-shop -SMS+WhatsApp = kdykoliv -přes WhatsApp mohu poslat více foto, které se mi sem nevešly -pouze slušní a vážný zájemci,jinak blokuji OSOBNÍ ODBĚR V LOVOSICÍCH nebo (DOPORUČENĚ poštou nedoporučuji=drahé), ZÁSILKOVNA,ale POZOR: posíláte mi nejlépe přes WHATSAPP Vaše: -jméno/příjmení/tel.č./mail/a kam odeslat -poté posílám č.mého účtu -posíláte mi POUZE částku za zboží -zadáváte a zaplatíte si zásilkovnu SAMI =nezodpovídám;pojištění záleží na Vás -poté mi posíláte ofocený KÓD pro odeslání =POZOR nejdříve musím mít peníze na účtu, poté kód,ať stihnu zabalit a do lhůty 5ti dnů odeslat -posílám foto balíčku/štítku ze zásilkovny -ručně vypisuji i Vaše údaje,kdyby se štítek odlepil,proto je požaduji,pokud nechcete,nevadí,záleží na Vás =z důvodu Vašeho zájmu o zásilkovnu a mé neschopnosti placení přes tel.,jsem se rozhodla “touto cestou”,abych Vám vyhověla (Hackeři mi napadli bankovní účet,proto mám blokované placení přes telefon - zásilkovna se dá pouze platit přes telefon, předem děkuji za pochopení)
Volnočasové tenisky unisex 41
Prodám modré volnočasové tenisky (unisex) koupené v lidlu. jsou v perfektním stavu - pouze asi 2x na noze.
Černé kozačky GEOX jako NOVÉ
Dámské kozačky Geox Kozačky zakoupené zde, pouze vyzkoušené - nesedí. Popis: minimálně nošené dámské kozačky Geox. PC 2900,- Výška od podrážky 40cm, šíře horního lemu 18cm. Velikost 38, značka Geox.
Dámské/dívčí kožené tenisky zn.GEOX, vel.37 NOVÉ
Prodám krásné kožené (nubuk)/textil tenisky z. GEOX, model Nebula, vel.37, barva white/off white. Boty jsem koupila pro dceru, ale přeskočila velikost a jsou jí už bohužel malé. Jsou tedy úplně nové, nenošené, pouze vyzkoušené. Barva je v časti nubuku světle béžové, v textilní části bílá s třpytivou nitkou. Moc pěkné a pohodlné boty s patentem GEOX co dýchají. Cena 999Kč + poštovné ZDARMA přes Zásilkovnu na výdejní místo při platbě předem na účet. Možné osobní předání na Praze 10. Inzerát je platný do smazání.