inzerce, prodej, prodám, bazar

Krásná palominodcera 5letého polského šampiona

Kategorie: Koně

v Polsku, Nowy Targ. Blízko hranic Prodám 2letou palomino dceru polského šampiona hřebce Zeuse, který vyhrál soutěž Karoliny Mazurek
Macidownská klisna, velmi milá ke koním i lidem
Učen vázat, dávat nohy nebo koupat se na žínku
Chován s ostatními vrstevníky pod přístřeškem 24 hodin
Horské pastviny v létě
Pravidelně kontrolováno, odčervováno
Velká klisna, nakonec může mít něco kolem 170 cm
Milá, přátelská, klidná a mazlivá. +48 505 974 278 whatsapp.
Krásná palominodcera 5letého polského šampiona
Podobné inzeráty
Paint kobylka
Predám chestnut tobiano kobylku narodená 05/2022. Registrovaná v APHA má certifikát aj pas. Otec CD Flyer /Paint/ je synom cuttingového šampióna CD Olena /QH/, ktorého potomstvo zarobilo viac ako 17 miliónov USD. A zároveň je vnukom Delta Flyer /PH/ cutting šampióna, NCHA & APHA Hall of Fame. Kobylka bude v budúcnosti vhodná do športu, rekreáciu a chov. Má spravený DNA a čistý 6 pannel test.
Připouštění americkým minihorse
Nabízím připouštění AMHA miniaturním hřebcem BMS Westernboys Gravity. Gravity je vysoký pouhých 78 cm v kohoutku, spadá tedy do kategorie A, ve které je několikanásobným Grand a Supreme šampionem. Dále se pyšní několika 1.místy v jumping (skoková soutěž na ruce), získal titul národního multicollor šampiona a mnoho dalších. Na národním šampionátu 2018 získal 4* titul Národní SUPREME šampiona.Na svodu byl ohodnocen známkou 8.13 bodů a stal se tak nejlepším koněm svodu. Má úžasnou povahu, je hodný, na hřebce velice klidný, charakterní a ochotný k práci. Miluje děti, vodí ho moje 3 letá dcerka. Gravity připouští přirozeně, z ruky, kobyly většinou zabřezly na první říji.Z hříbátek po něm jsou krom jednoho hřebečka samé klisničky. Gravity má také jako jeden z mála hřebců v ČR úspěšně složeny zkoušky výkonnosti. Cena připuštění je pro kobylky minihorse a pony 4000,- pro kobylky AMHA na domluvě. Ustájení možno 100,-/den. Možno zajistit vyšetření klisny sonem na 16.dnu.
Pony B - 5letý Valach do sportu
Nabízím 5letého valacha Český sportovní Pony po otci Oswald HF (německý sportovní Pony). KVH 148cm už neporoste. Zuby dělané, nema žádná zdravotní omezení. Ponik je charakterní, velmi klidný, bezpečný i pro začátečníka (nikdy nevyhodil), přiježďován i ježděn 11letou slečnou, je velmi dobrý skokan s potenciálem do nejvyššího českého sportu.
Kun do sportu
Nabizime aktualne 2,5leteho hrebecka (nehrebci) k prodeji. Nar.6/2020 Je po Contrast HG z matky po Calanthano. Vsechny jeho deti jsou *prijemne* dopredne, chytre a radi se uci nove veci. Je mensiho vzrustu. Bude mit v dospelosti okolo 160cm kvh - idealni konik pro *sikovne* dite/ juniora. Aktualne si uziva jeste pobyt ve vybehu s ostatnima hrebci/valachy. Pri rychlem a solidnim jednani vyrazna sleva mozna. Psat prosim email, nebo SMS
Klisnička APH Jessie
Nabízíme k prodeji krásnou klisničku Jessie Flying Rose Cat (*22.5.2022). Má vynikající původ a velké předpoklady do sportu - otcem je úspěšný hřebec Cat Prints: účastník a zároveň finalista amerických Cuttingových Futurity. Jeho otcem je momentálně nejslavnější cuttingový hřebec světa High Brow Cat. V roce 2008 získal Cat Prints dvojnásobný titul evropského cuttingového šampiona Paint Horse ve třídách Amateur i Open! Matkou je Julia Flying Rose (O: Julias Flying Delta). Jessie je velmi kontaktní, zvídavá, bezproblémová a učenlivá. Je pastevně odchovaná. Pro více informací prosím volejte nebo navštivte stránky našeho ranče - USA papíry samozřejmostí. Na předposlední fotce je matka a na poslední otec. Oba k vidění u nás na ranči. Požadujeme nezávaznou návštěvu.
Hřebeček APH Cody
Nabízíme k prodeji hřebečka Cody Spoonful Cat(*17.5.2022). Má vynikající cuttingový původ - otcem je úspěšný hřebec Cat Prints: účastník a zároveň finalista amerických Cuttingových Futurity. Jeho otcem je momentálně nejslavnější cuttingový hřebec světa High Brow Cat. V roce 2008 získal Cat Prints dvojnásobný titul evropského cuttingového šampiona Paint Horse ve třídách Amateur i Open! Matkou je Sheza Pepto Spoonful po otci He’s A Peptospoonful: $487.84 in NCHA dollars. He’s A Peptospoonful vyzávodil $72,851 a potomstvo vyběhalo téměř $3.5 milionu. Na předposlední fotce matka a na poslední otec. Oba k vidění na našem ranči. USA papíry samozřejmostí. 6panel N/N Více informací naleznete na stránkách Požadujeme nezávaznou návštěvu.