inzerce, prodej, prodám, bazar

Krása zaniklých civilizací

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu Krása zaniklých civilizací,
Krása zaniklých civilizací
Podobné inzeráty
EDICE 9 knih: Poklady starobylých civilizací
nakladatelství: Knižní klub Celkem: 6750,- Kč (750,- kus) Jednotlivě po 1000,- Kč. Formát 33cm Asyřané a Babyloňané - Poklady starobylých civilizací Alfredo Rizza, 2008 Aztékové - Poklady starobylých civilizací Davide Domenici, 2007 Číňané - Poklady starobylých civilizací Stefania Stafutti, 2009 Etruskové - Poklady starobylých civilizací Antonella Magagnini, 2008 Indové - Poklady starobylých civilizací Maria Angelillo, 2008 Khmerové - Poklady starobylých civilizací Stefano Vecchia, 2008 Mayové - Poklady starobylých civilizací Davide Domenici, 2006 Řekové: poklady starobylých civilizací Stefano Maggi, 2007 Římané - Poklady starobylých civilizací Maria Teresa Guaitoli, 2006
Sexuální život ve starém Peru + Jak zabít civilizaci
Prodám nikdy nečtené knihy "Sexuální život ve starém Peru"(vydáno 2014); "Jak zabít civilizaci" (vydáno 2015). Vhodné i jako dárek. Sexuální život ve starém Peru - 80 Kč Jak zabít civilizaci - 65 Kč Na dobírku po špatné zkušenosti nezasílám. Kontakt prosím SMS nebo emailem (referuji).
Jak zabít civilizaci od Benjamin Kuras
Prodám knihu: Jak zabít civilizaci od Benjamin Kuras, jako nová, cena- 199 Kč
Benjamin Kuras: Jak zabít civilizaci
Benjamin Kuras: Jak zabít civilizaci, rozšířené vydání z roku 2015, vydal Eminent, kniha je ve vynikajícím stavu.
Poslední naděje civilizace - Benjamin Kuras
Jako nová bez poškození. Původní cena 259,- Kniha Poslední naděje civilizace navazuje na bestseller Jak zabit civilizaci. Dokumentuje dobu od přelomových událostí historické imigrační vlny léta 2015 a nabízí hlubší vhled do příčin a kořenů sebevražedné mánie západní civilizace. Vydává tak zoufalý výkřik k probuzeni z iluzí a sebeklamů růžovými brýlemi vnímané reality a vykresluje skutečný obraz vystupující z mlhy ideologické zaslepenosti. V podrobně dokumentovaných událostech popisuje šíři kolonizace a hloubku islamizace západní Evropy, prudké tempo islamizace Ameriky za Obamova prezidentství, kolaps Blízkého východu a jeho pád do brutálního chaosu a ničím nezastavovaný růst síly a agresivity spojený se sofistikovanou strategií radikálního islámu. Ukazuje, jak a proč prohlubující se psychické poruchy západních elit vhánějí celou civilizaci do propasti, a přibližuje poslední naděje na záchranu Evropy před kulturním a civilizačním zánikem. Vkládá je především do střední Evropy jako poslední dosud nekolonizované a multikulturní politickou korektností neomámené evropské části, jejímž osudovým posláním je vyrůst ze své domnělé malosti a uchovat zdravý rozum, tak jako kdysi Západ zachránil zdravý rozum a civilizovaný život jí.
Skrytá krása rostlin
Prodám knihu Skrytá krása rostlin, Ing. Otomar Rabšteinek. Rok vydání 1970, 332 stran a velmi dobrý stav za 70,- Kč + poštovné.