inzerce, prodej, prodám, bazar

Krása je rozmanitost plazů

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihu od Václava Cílka - Krása je rozmanitost plazů - cena
Krása je rozmanitost plazů
Podobné inzeráty
Kniha Václav Cílek - Krása je rozmanitost plazů
Kniha Václav Cílek - Krása je rozmanitost plazů. Výborný stav. Poštovné: Balíkovna při platbě předem 70Kč/ Zásilkovna 85Kč.
teraristika
Biologie a chov obojživelníků a plazů od Jiřího Čihaře z r. 1989, 244str., papírový přebal je opotřebovaný, kniha je jinak ale zcela neporušená bez známek užívání
Rozmanitost přírody
Prodám tuto knihu
M. Paprčka - Mělnicko z nebe
Kniha „Mělnicko z nebe“ je určena pro všechny, co chtějí vidět jiné a originální pohledy na tento výjimečný region. A je opravdu na co se dívat. Soutok Vltavy a Labe pod strmými vinohrady, končícími starobylým Mělníkem je okouzlující. Zajímavé jsou zdymadla i říční stavby, krásu knize dodávají pohledy na pestrou zemědělskou krajinu i nádherné zámky, jako jsou například Veltrusy a Liblice a zlatým hřebem je hrad Kokořín uprostřed hustých zelených lesů. Neobyčejným způsobem jsou zachyceny pohledy na obce, jejich zajímavosti, rozmanitost a barevnost polí, luk i rybníčků a originální je kompozice těžby písku, kde stroje v pískovně připomínají tak trochu pavouka. Pomocí této knihy se můžete vznést nad krajinu i z pohodlí domova a vychutnat si trochu jiné pohledy, jak je možná neznáte. K ceně knihy bude připočteno poštovné dle platného ceníku ČP. Na dobírku nezasílám.
zdraví
Prodám knihy Zdraví, krása, kondice za 60kč, domácí lékař za 50 kč, O zázračných bylinách za 70 kč a Věda a technika za 50 kč. Knihy jsou ve velmi dobrém stavu
Kniha Krása žen
Německý originál od Die Schönheit der Frau od Götze Eckardta z roku 1973. Kniha reprodukcí světových děl s motivem ženy + povídání. Kniha je v papírovém pouzdru. 250 str. Výborný stav.