inzerce, prodej, prodám, bazar

Králík čistokrevný Český červený samci a samice

Kategorie: Králíci

Nabízím na prodej mladé králíky Český červený.
Mláďata jsou čistokrevná po tetovaných rodičích (sami nejsou).
Narozená jsou 19.1.2023.
K dispozici jsou dva samečci a jedna samička.
Králík čistokrevný Český červený samci a samice
Podobné inzeráty
Prodám samice Hyla F1
Nabízím 2 samice Hyla F1 brojlerový králík , jedna samice je momentálně ihned k připuštění, druhá samice cca za 14 dní , výborný rychlý růst, samice rodí vždy 10-12mladých , lze připouštět 4-5krát ročně,očkované na oba typy moru i myxematózu, možnost k nim koupit i nepříbuzného samce. Pouze volat : Na SMS a e-mail nereaguji.
Kalifornský králík - čistokrevné samice i samci
Prodám čistokrevné kalifornské králíky po tetovaných rodičí s PP, k dispozici samci staří přes 4 měsíce (cena: 400 kč) a samice stáří 3 měsíce (320 kč). Králíci vhodní na chov, možnost vytvoření nepříbuzných párů. Tel. .
králíci, králík - samice.připuštěné něm.obrovitým-rezervace
Nabízím králíky - krizenci- 2x samice- jedna je jeden a pul roku stara, stříbrná s kresbou podobnou holandskému králíkovi, nabízím i její mláďata, dvě samičky cerna a stribrna, jeden sameček barva divoka nar. 11.1.2023 druhá samice nar.9/22 -barva divoká. Starší je očkovaná mor1,myxomatoza(únor 2023). Mladší neočkovaná, k odběru ihned.Obě připuštěné německým obrovitým strakáčem kříženým belgickým obrem, mláďata tedy mají předpoklad většího vzrůstu. Samice jsou menší. starší za 350, mladší za 300, termín 14.4....spíš sms
Králík - kříženec samec
Prodám králíky domácí / matka český strakáč kominík. Otec vesnický mix. Stáří králíků je duben 2022. Váha 2,8 - 3,2 kg. Připraveni ke krytí k dispozici samci i samice Cena samice 400 Kč Cena samce 300 Kč Pouze osobní odběr. Most - Rudolice Platí do smazání nebo do konce března. (Ty co neprodám skončí na pekáči)
Nabízím připuštěné samice
Nabízím připuštěné samice , 2 jsou křížené s kalifornským/Hyla,jedna samice massyla/Hyla , všechny 3 samice jsou připuštěné nepříbuzným samcem Hyla F1 , očkované na oba typy moru i myxematózu, jedna samice připuštěná 14.3 dvě jsou 1.3 . Prosím kontaktujte mě pouze telefonicky. .
Dalmatinský rex samice i samci
Prodám mladé 5měs. samice a samce dalmatinské rexy trojbarevné, vše čistokrevný chov, kominičky a jedna puntička. Hezky narostlí. Na mazlíka či chov. Cena 300 kč/ ks