inzerce, prodej, prodám, bazar

Králíci Daniel a Hopík

Kategorie: Králíci

Daruji tyhle králíky. Pouze osobní odběr ,jsou očkování a je jim 1 rok. Jsou hodní, slyší na jméno. Kdo má zájem hned se ozvěte.
Králíci Daniel a Hopík
Podobné inzeráty
Králičí maso / králíci na chov
Nabízím králičí maso. Prodávám vč. drobů a hlavy. Jateční váha obvykle 1,8 Kg - 2,3 Kg. Cena 200 Kč/kg. K odběru dle domluvy. Odběr pouze osobní. Rozvoz možný při odběru více kusů naráz (10 a víc). Králíky možno také k chovu, plemena křížená. Králíci krmeni domácím senem, řepou, bramborami, pečivem, zrním.
Domácí KRÁLIČÍ maso
Králičí maso je libové a obsahuje vysoké procento snadno stravitelných bílkovin a nízký obsah tuku, zejména nízký obsah cholesterolu, v porovnání s dalšími druhy masa. Nabízím kvalitní králičí maso z domácího chovu. Králíci nejsou krmeni granulemi obsahujícími syntetická antikokcidika. Přijímám rezervace na BŘEZEN. Prosím jen seriózní zájemci.
Králíci Hopíček a Daneček
Prodám tyhle králíky , jsou moc hodní sice trochu vichcaní ,ale to nikomu nevadí . Jsou to velící žrouti. Na zimu přibrali jsou celkem tlustí , ale na jaře to vyběhaj.Slyší na jméno. Svěřím pouze do dobrých rukou kdo je bude chtít rozdělit tomu řeknu neexistuje. Pro bližší informace pište SMS. Klec prodám za 700kč .Králíci 400 oba .Hopík má druhé patro a Daneček dole přez den jsou spolu. DŮVOD PRODEJE - Není čas .
Králičci Daniel a Hopík (Zakrslý lvíčky)
Dobrý den prodám tyhle králíky. Jmenují se Daneček a Hopíček. -Jsou moc hodní a slyší na jméno, umí skákat králík hop a jsou to Lvíčata. -O ceně lze jednat ale je to pro vás výhodné normální lvíček stojí 800Kč. U nás ušetříte. -Ještě prodáme klec ale ta stojí 1000Kč. -????????Důvod Prodej???????? Syn je alergický a není čas -Pouze osobní odběr. -Jsou očkovaní a bude jim v dubnu 1rok. -jsou zvyklí na cizí lidi -Cena výbavy: Medvěd - 45Kč Rajče - 80Kč Tygřík - 30Kč Napáječka - 67Kč Miska na jídlo - 80Kč 2 záchody - 120Kč Králici - 800Kč (oba) Akce týdne ???? Kdo koupí a pojede pro králíky a vezme svého psa, kočku, dítě, morče ........ Dostane 1 věc ( je to náhodná ) Zdarma O ceně lze jednat
chlapec a dívka králíci hledají zahradu k pronájmu
dobrý den, nemluvím dobře česky. mám kluka a dívku králíka, který jsem zachránil, kteří hledají navždy domov spolu nebo někoho s nějakým venkovním prostorem, Který si můžu pronajmout Theu může Pomoci postarat o nu za mě. bohužel Žiju v bytě a oba kralíci hrnčíci více venkovního prostoru a zesměšňový cestuji. chci Je Zařídit, Ale Jestli Nákdo Má ideální domov, Zvámím. budou očkovány až do dně dneštího dne chlapec byl Kastrovaný. jsou 3 roky. email je nejlepší boy and girl rabbit looking for a forever home together or a garden where I can rent for them to use and be kept at safely. both rabbits are 3 and the boy is castrated. email is best.
Zakrslý králíčci
Chs Králičí Ráj nabízí k předběžné rezervaci, nebo ihned k odběru miminka Zakrslého králíčka. K dispozici jsou miminka z více různých vrhů. Králíčci jsou zvyklý na každodenní mazlení i nošení, na kontakt se psy. Učeni na záchůdek. Více podrobností o konkrétním králíčkovi, rodičích apod najdete na Do nového domova dostane každý králíček balíček krmení, na které je u mě zvyklý, a veškeré potřebné informace do začátku. Pro další informace mě neváhejte kontaktovat emailem i telefonicky. Chovatelský servis v budoucnu samozřejmostí.