inzerce, prodej, prodám, bazar

Krabička dřevěná na čaj,zn.Pickwick

Kategorie: Ostatní

Prodám krabičku na čaj,zachovalá.
Krabička dřevěná na čaj,zn.Pickwick
Podobné inzeráty
Termoska Pickwick (NOVÁ) - 500 ml
Prodám novou, nepoužitou stylovou termo lahev v designu řady Pickwick Joy of Tea. Lahev udrží čaj déle teplý a vy si tak prodloužíte požitek z oblíbeného nápoje. Objem: 500 ml Výška: 25 cm Průměr: 7 cm Cena: 200,-Kč Osobní předání v Ostravě a okolí, ale mohu i zaslat. Ještě je možné os. předání v Praze 22.3.2023.
DŘEVĚNÁ KRABIČKA NA ČAJ
Dřevěná krabička na čaj s dvěma přihrádkami a zapínáním Rozměry krabičky: 16,5 x 9 x 8 cm Krabička s víkem na čajové sáčky. Borovicové dřevo. Jedná se o výprodej skladu z ukončeného eshopu. Zasíláme přes Zásilkovnu. Platba možná na dobírku nebo platba předem. Cena za poštovné dle velikosti balíku.
Karaca/čajovar/čaj
Karaca Çaysever Talking Tea Maker Chrome Funkce Ideální čaj uvaříte za 15 minut. Jakmile začne čaj louhovat, slyšitelně vás upozorní. Po 40 minutách varovnou kontrolkou upozorní, když je čaj zastaralý. výkon 1700W, Skleněná konvice na čaj o objemu 0,8 l, Nádrž na vodu o objemu 1,5 l, Příprava formule, Funkce automatického udržování teploty. Bez BPA.
koupím tento hrnek Pickwick
Koupím tento hrníček z řady Pickwick, jde mi o oblíbený tvar. Pokud máte, můžete nabídnout i podobný, byl i s jiným vzorem.
Čaj čierny ruský 50g  , mätový s medovkou , predaj
Ivan čaj , čierny čaj , mätový s medovkou , s rakytník , s tymián , s malinou ,bez príchute . Cena dohodou , 2,95eur /ks Čaj bez chemických prísad . Ekologický vyrobok , oblasť Uralu. Posielam cez Zasielkovňu -Packeta Pri odbere 12ks čaju - polovičné poštovné.
Garnýže - dohromady 7 ks
Prodám garnýže celkem 7 ks. Označení na fotografiích odpovídá označení u popisu níže. 1 - Dřevěná tmavě hnědá garnýž se dvěma tyčkami. Celkem 3 držáky přišroubované do stěny. Délka celkem 256 cm. Na jedné tyčce jsou žabky, na druhé háčky. Cena: 500 Kč 2 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 83 cm. Cena 100 Kč. 3 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 76 cm. Cena 100 Kč. 4 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 160 cm. Cena 300 Kč. 5 - Dřevěná garnýž hnědé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 97 cm. Cena 150 Kč. 7 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 173 cm. Cena 300 Kč. 8 - Dřevěná garnýž světle hnědé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 170 cm. Cena 150 Kč. Při odběru všech garnýži celková cena 1000 Kč (tedy celkem sleva 600 Kč). Osobní odběr v Bohumíně.