inzerce, prodej, prodám, bazar

KOŽICH s pravé košešiny- ovečka

Kategorie: Ostatní

KOŽICH s pravé košešiny- ovečka. Semiš- beran.Kožešinové lemy, vnitřní strana -pravý beránek.
Délka 92cm, rukávy 66cm, záda 41cm, prsa 69cm

Velice málo nosený, bez vad a poškození
KOŽICH s pravé košešiny- ovečka
Podobné inzeráty
Roztomilá plyšová ovečka s mašličkou, sedící, 25 cm
Roztomilá sedící ovečka s mašličkou, která láká k pomazlení.:-) Pomazlete se s okouzlujícím plyšovým zvířátkem, které se během chvilky stane členem vaší rodiny. Plyšák je milý dárek pro malé i velké děti. Hračka jim bude výborným kamarádem ve dne i v noci. Hebký materiál je příjemný na dotek a jemně pohladí citlivou dětskou pokožku. Ovečka bude jako mazlík, hračka, nebo jako něžný a typický doplněk do dětského pokoje.:-) Rozměr: výška sedící ovečky 25 cm. Plyšová ovečka je nová.
Pravý kožich i s čepicí, TOP stav, krásná práce
Prodám pravý kožich - jehněčí kůže + lemování a čepice nutrie. Super kvalita kůží a krásná podšívka, kožich byl nošený jen svátečně a je v krásném stavu. Ruční práce - vyrobeno v Československu, na zakázku. Ideální pro menší postavu. Pouze osobní převzetí - Praha 4 - Nusle. První kontakt prosím pouze přes formulář/email
Kožich bizam.
Prodám luxusní, moderní kožich z pravého bizamu. Kožich není starý a byl 2x nošený. Nemá vůbec žádanou vadu. Je jako nový. Velikost 46 D/40, I 42. Pořizovací cena byla 35000,- Kč. Nyní prodávám za 8000,- Kč.
Krteček, sova, tučňák, méďa, velbloud, ovečka
Foto 1 = krteček = 30cm = 200,-kč foto 2-3 = máma a mimi (lze oddělit od sebe) = 100,-kč foto 4 = 2 medvědi(60cm + 30cm na ruku jako maňásek) = 300,-kč foto 5 = ovečka 30cm = 100,-kč foto 6 = velbloud 30cm = 100,-kč Hračky jsou v top stavu. NEHRANÉ, POUZE VYSTAVENÉ ZA VITRÍNOU. Mohu zaslat poštou. Platí do smazání.
nejenVelikonoční mechová dekorace - ovečka
Při tvorbě této mechové dekorace byly použity 2druhy mechu a to prémiový kopečkový mech a dále také sobí mech, na dřevěném podstavci. Dekorace je připravena na velikonoční výzdobu – s ovečkou a následně pak i se svíčkou jako celoroční dekorace. Případně je možné kombinovat s vlastní dekorací. Mech je na podstavci pevně připevněn, ovečka a svíčka jsou na volno, abyste si mohli libovolně upravovat. V ceně je dodávka také ovečky a svíčky. Pokud by jste měli zájem o jinou kombinaci, můžete se na mě obrátit. Podstavec přírodní barvy o rozměru 20x10x2cm. Výška dekorace max.10,5cm. Průměr svíčky 5cm.
DVD ovečka Shaun
Ssda DVD ovečka Shaun. 5 DVD v krabičce, 3 hraná a 2 nehraná. Vhodné i jako dárek.