inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožený podhlavník

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám téměř nepoužitý světlý kožený podhlavník ke kožené sedačce kvalitní italské značky. Rozměry cca 50cm x pr.12-13cm. PC 3000 Kč. Možno vidět a předat v Č. Budějovicích či odeslat DPD za 139 Kč.
Kožený podhlavník
Podobné inzeráty
Podhlavník (opěrka hlavy) k sedačce šedá látka
Doplňkový podhlavník (opěrka hlavy) k sedačce pro ještě více komfortu – poskytne měkkou oporu pro Vaši hlavu. Opěrka je očalouněna příjemnou látkou v barvě kamenná šedá, otevíratelná a omyvatelná. Konstrukce: kov, jádro: polyuretanová pěna. Osobni odber metro Invalidovna nebo Kolbenova.
Kožená, rohová, rozkládací ZAMLUVENO
Nabízím velmi krásnou, koženou, rozkládací, rohovou sedací soupravu do tvaru "U", značka HUKLA. Kůže je nádherná, nezničená, barva šedohnědá, moc krásná na pohled. Kvalitní šití. Rozkládání je velmi snádné, úložný prostor v lenošce a v kratší části sedačky. Lenošku doplňuje podhlavník. Sedací souprava je z levé strany celokožená, vhodné do otevřených prostor. Z nekuřáckých prostor, bez zvířat. Celkově je sedací souprava v TOP stavu. Rozměry: roh - 185x305x lenoška 175cm, spaní - 246/120cm, H: 90cm,V: 93cm s podhlavníkem 108cm. Rohovka je ze čtyř dílů. Sedací souprava se nachází: Strojetice 43986, okres Louny. Po domluvě možný dovoz.
POHODLNÝ KOŽENÝ GAUČ S EL. POLOHOVÁNÍM.
POHODLNÝ KOŽENÝ GAUČ S EL. POLOHOVÁNÍM. NECHTE SE HÝČKAT. Kožený velmi pohodlný celočalouněný gauč s elektricky polohovacími sedáky. Gauč je ve špičkovém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry 225 x 95 cm, výška sedu 46, hloubka sedu 55, výška opěrky 105 cm. Materiál - kvalitní kůže. Není rozkládací. Gauč se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Luxusní moderní kožený trojsedák, č. 2484
Prodám tento luxusní kožený trojsedák, čalouněný kvalitní pevnou hovězí kůží. Délka 205 cm, výška 108 cm. Doprava zajištěna ZDARMA po celé ČR. Prodej je možný i na splátky BEZ NAVÝŠENÍ!
Velký kožený gauč+křeslo
Prodám velký rozkládací kožený gauč a křeslo.
Kožený gauč
Prodám nevyužitý kožený gauč v pěkném stavu, sloužil spíše na odkládání oblečení. Pohovka vhodná do recepce, čekárny, salónu, kanceláře atd.