inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožený pánský batoh na notebook

Kategorie: Ostatní

Prodám kožený pánský batoh/tašku na notebook S-Zone "Rerto Crazy Horse Leather Men Backpack". Batoh je jako nový, byl 1x použitý. Nevhodný dárek.
Odkaz na eshop výrobce:
Kožený pánský batoh na notebook
Podobné inzeráty
batúžky, vak dot, Dedoles-dohromady
1, dva krásne málo používané batůžky , kúpené v Dedoles-cena za kus 160 kč Barevná a zároveň stylová. Prostorná a lehce se nosí. To je naše cestovní taška. Veselý design vám dodá tu správnou jiskru a rozzáří každý outfit. Materiál: bavlna a plátno Rozměr batohu: 38 x 32 x 20 cm Čištění jen mokrým hadrem Batoh obsahuje dvě přední kapsy Do školy, na túru, výlet či jen tak do města. Tento batoh je připraven doprovázet vás všude, kam půjdete. Je prostorný s praktickými vnějšími kapsami a zároveň jeho originální design zaujme nejedno oko kolemjdoucího. Materiál: bavlna a plátno Rozměr batohu: 38 x 32 x 20 cm Čištění jen mokrým hadrem Batoh obsahuje dvě přední kapsy-jednoduché zapínaní na druky Do školy, na túru, výlet či jen tak do města. Tento batoh je připraven doprovázet vás všude, kam půjdete. Je prostorný s praktickými vnějšími kapsami a zároveň jeho originální design zaujme nejedno oko kolemjdoucího. 2, Karton P+P batoh Ergo Monster High-150 kč používaný stav-vidno-sem tam šouplý-viz fotky,.. výška 45cm, šířka 35cm, hloubka 20cm. Kvalitní, PC 1590,-Kč, hmotnost 900g 3 hlavní části na zip Anatomický školní batoh je ergonomicky tvarovanýodlehčený batoh s 3 D hliníkovou konstrukcí, která zajišťuje správné usazení batohu na zádech. Polstrování je z příjemného prodyšného materiálu. Široké měkčené nastavitelné popruhy, jsou navrženy tak, aby dokonale přilnuly a rovnoměrně zatížily ramena dítěte. Velkou předností je velmi nízká hmotnost batohu. Skládá se ze 2 prostorných komor opatřenými pevnými zipy, kam se pohodlně vejdou všechny školní potřeby pro děti z I. stupně ZŠ.V přední části batohu jsou dvě menší kapsy pro uložení drobnějších předmětů. Na bocích batohu jsou kapsy na láhev na pití. Batoh je doplněn o četné reflexní plochy pro zvýšení bezpečnosti dítěte. Má pogumovaný úchyt pro přenášení batohu v ruce. Dno batohu je z pevného materiálu, chrání tím obsah před převržením a vysypáním. Exkluzívní provedení i design. Vyrobeno z kvalitního materiálu. 120 kč
Brašna/batoh na notebook zn. Simon
Brašna/batoh na notebook zn. Simon Brašna má v horní části 2 rukojeti, takže ji lze nosit v ruce, má nastavitelný popruh, který umožňuje různé způsoby nošení na rameni nebo zešikma. Brašnu je možno změnit na batoh ve vzpřímené poloze díky popruhům, které lze vytáhnout z úložného prostoru v zadní části tašky. Na přední straně tašky je pět kapes různých velikostí, každá se zapínáním na zip. Uvnitř 1 přihrádka na zip a 1 na suchý zip. Pojme formát A4 a notebook, takže může být alternativou k batohu pro žáka nebo studenta, nebo se může změnit v samostatný batoh. Barva černá. Rozměry orientačně: výška cca 40 cm, šířka cca 38 cm, hloubka cca 16 cm. Perfektní stav! Cena při osobním převzetí 500 korun, nebo + poštovné.
brašna/batoh na notebook
Prodám batoh/brašnu na notebook ve výborném stavu. Možno nosit jako tašku v ruce, na zádech jako batoh nebo na popruhu přes rameno. Rozměry cca: výška 36 cm, šířka 30 cm, hloubka 12 cm. Obsahuje jednu velkou nedělenou komoru a jednu vnější kapsu na zip. Zapínání na zip. Vhodné na notebook nebo jako školní batoh pro školáka. Cena při osobním převzetí 350 korun, nebo + poštovné.
Batoh pro notebook
Prodám kvalitní batoh HP pro přenos notebooku. Jedná se o prostorný batoh který je vhodný například pro studenty kteří sebou nosí notebook a další učivo. Batoh je v pořádku, pouze pravý popruh je místy zašitý, viz. foto. Prodávám z důvodu nevyužití.
Nový kvalitní Batoh HP na Notebook
Prodám nevyužitý/nepoužitý batoh HP na notebook. Je velmi praktický, má zvlášť kapsu na notebook, dvě další kapsy na dokumenty, nabíječku a spoustu malých kapes uvnitř. Batoh má na výšku 45 cm a na šířku 30 cm. Viz foto; cena bez poštovného (nový byl za 800 kč)
Batoh na notebook Esselte
Prodám batoh na notebook vyrobený z kvalitního voděodolného nylonu, uzavíratelný na zip, prostor na notebook až 17", prostorná část na dokumenty, příslušenství pro notebook atd., přední kapsa na zip pro uložení mobilu, klíčů atd., na boční straně speciální kapsa na nápoj, kterou lze uschovat, reflexní proužek, rozměry 470x360x130 mm, barva šedivá, málo používaný, stav pěkný.