inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožené moto rukavice zn.A-pro vel.L

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám kožené moto rukavice zn.A -pro vel.(L)rukavice jsou použity,prodřené pouze v zesílení nikoli skrze rukavice
Kožené moto rukavice zn.A-pro vel.L
Podobné inzeráty
Rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S
Prodám rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S. Nové, nepoužité. Alpinestar x air carbon jsou krátké sportovní rukavice, které jsou vyrobeny z prvotřídní kůže v kombinaci s odolnou textilií. Početná perforace předurčuje rukavice pro teplejší počasí. Karbonový protektor kloubů v kombinaci s protektorem člunkové kosti a výztuhy v oblasti manžety rukavic, zajišťují vysoký stupeň ochrany. Rukavice jsou celé CE certifikované. Krátká odvětrávaná letní rukavice kombinace prvotřídní kůže a velmi odolné textílie, pevný karbonový protektor kloubů perforace pro optimální proudění vzduchu, manžeta na suchý zip, protektor člunkové kosti, strečové panely pro neomezený pohyb, výztuhy rukavice pro lepší bezpečnost a komfort, panelová konstrukce dlaně na vnější straně rukavice, kompatibilní s dotykovými panely navigace/mobil, CE certifikované rukavice. Osobní předání po tel domluvě, odeslání PPL, poštou nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Dvoudílná kombinéza, rukavice, boty
Prodám praktický NOVÝ komplet IXON v černobílé barvě - viz. foto, který se skládá z dvoudílné kombinézy, rukavic a bot. Jedná se set koupený na jaře 2022 a jetý cca 8x. Koupeno v PAOLO, s.r.o. - Dlouhá Třebová, vše je ještě v záruce. 1. Rukavice IXON - RS TEMPO AIR - vel. 2XL Pořizovací cena 2.290,-Kč 2. Boty ADRIA-SR černé moto boty W2 BOOTS - vel. 44 Pořizovací cena 3.490,-Kč 3. Dvoudílná kombinéza IXON VORTEX WHITE - Bunda vel. 2Xl - kalhoty vel. XL Detailní popis produktu Pořizovací cena 19.500,-Kč Tato špičková kožená moto kombinéza IXON Vortex je speciálně navržená pro sportovně založené motorkáře. Má skvělý střih a je vyrobena z prémiové hovězí kůže. Spojovací zip po celém obvodu umožňuje snadné sepnutí bundy s kalhotami na motorku. To je nejen praktické, protože ti nepotáhne na záda, ale také velmi bezpečné. Díky měkké a poddajné prémiové hovězí kůži a přidaným stretchovým panelům se v těchto kalhotách budeš od první chvíle cítit velmi komfortně. Perforované panely a vnitřní vložka ze 3D síťoviny napomáhají proudění vzduchu a regulují vnitřní prostředí. Tím se i jízda v horkém letním počasí výrazně zpříjemní. Vlastnosti kalhot: CE homologované sportovní kožené kalhoty Level1 materiál 100% hovězí kůže s perforovanými panely pro odvětrání vnitřní vyjímatelná polyesterová vložka pružné kožené panely na zádech, bocích a nad koleny pružné strečové panely v tříslech a na nohavicích s aramidovými vlákny odnímatelné plastové slidery na nohavicích dlouhý zip pro připnutí bundy Ze zdravotních důvodů se bohužel zbavuji motorky i oblečení. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle.
Kožené moto rukavice MBW vel.M
Prodám kožené moto rukavice MBW Vesna vel.M. (Odpovídá vel.S) Ježděné jednu sezonu. PC 1200,-, prodám za 700,-. Už se mi nehodí barevně
Moto rukavice MBW Surila - velikost M, v záruce
Prodám kožené silniční moto rukavice MBW model Surila. Jsou skoro nové, jeté ve 2022 párkrát, bez poškození, plně funkční, velikost M, v originál balení. Mají venkovní švy prstů. Kupované v květnu 2022, tedy ještě 14 měsíců v záruce. PC 1420 Kč, účtenku přidám. Důvod prodeje je, nesedí mi velikost. Jsou teď po použití vyčištěné a namazané přípravkem na kůži. Podrobný popis zde: Lze poslat poštou, nebo Zásilkovnou, po dohodě.
Held moto oblečení
Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;) Dobrý den, nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen. Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma. Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M. Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet. Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.
pánský komplet moto komplet: oblečení + airbag vesta+ přilba
Prodám svoji moto výbavu: výklopná přilba Shark EVO ES (vel. S)+ interkom SHAD, kožená bunda A-PRO Bandidos (vel. M), Helite airbagová vesta (vel. M), kožené rukavice Alpinestar GP X V2 (vel. L), kožené boty Forma Majestic (vel. 43). Přilba má mírně poškozený pinlock folii. Jetá necelé 2 sezony (cca 8000 km) O oblečení bylo vždy dobře pečováno, kožené kusy pravidelně ošetřovány voskem Airbagová vesta je v záruce do května 2025: Přilba Shark do června 2024 (prodloužená záruka) Při prodeji jednotlivě platí tyto ceny: přilba 3000 Kč, vesta 9000 Kč, bunda 2500 Kč, rukavice 1000, boty 1500