inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožené boty a kalhoty kolekce GALA Prostějov

Kategorie: Veteráni

Prodám kožené kalhoty a boty na moto. pouze volat , na SMS nereaguji.Cena dohodou.
Kožené boty a kalhoty kolekce GALA Prostějov
Podobné inzeráty
kožená uniforma moto veterán bunda kalhoty policie VB SNB
Větší mírně použitá kožená uniforma na moto veterán bunda kalhoty hlídka policie VB SNB. Kožená policejní souprava na motocykl. Bunda má trochu jiný odstín než kalhoty, které vypadají jako úplně nepoužité. Jak bunda tak i kalhoty jsou v perfektním stavu a 100% funkční. Kalhoty: pas 100cm, délka nohavice od rozkroku 75cm, celková délka 110cm. Bunda: obvod hrudníku 140cm, obvod u krku 48cm, délka rukávu 65cm, celková délka 70cm. Preferuji osobní odběr, nebo platbu poštovného předem - děkuji za pochopení.
Kozene retro kalhoty na motorku
Prodam kozene kalhoty retro na motorku delka 100 cm v pase obvod 95 cm. Cena 2000 kč
Kožené kalhoty
Prodám kožené kalhoty, vhodné na veterána i na jiné moto. Vel. 29. Zachovalé, neroztrhané , zapínání funkční, 4 kapsy. Obvod pasu 75 cm, délka 108 cm.
Prodám knihu k historii firmy Wikov
Nabízím k prodeji úplně novou knihu k historii firmy Wikov (Wichterle Kovařík) Prostějov. V knize je celá historie firmy Wikov, mnoho fotografií, jak černobílých tak barevných. Kniha je nová, snad jen jednou prolistovaná - ruším sbírku. V případě zájmu cenu nabídněte. Kontakt pouze na email jj46@
VW 1200 Brouk klasik termostat
Nabízím termostat pro VW brouk klasik 1200. Použitý-Bezvadný stav, vše je patrné z foto. Osobní odběr Prostějov , nebo platba předem a zašlu + reálné poštovné.
Koupím podlahu na Škoda 100, 110, 105, 120
Koupím nepoužitou podlahu na Škoda 100-120 nabízím dle stavu 10-14tis.kč Ostrava až Prostějov a okolí