inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená visačka na kufr I. (béž.)

Kategorie: Ostatní

Je vyrobena z kůže. Je ručně šitá voskovanými nitěmi, jmenovku kryje plátek kůže, zapínaný drukem barvy matného zlata. Stejnou barvu má i přezka na řemínku, kterým se visačka připevňuje k zavazadlu. Jmenovka je vyměnitelná. Rozměr visačky je 9 x 5,5cm. HAND MADE.
Poštovné 75,-kč.
Kožená visačka na kufr  I. (béž.)
Podobné inzeráty
Kožená visačka na kufr II.
Je vyrobena z kůže. Je ručně šitá voskovanými nitěmi, jmenovku kryje plátek kůže, zapínaný drukem barvy matného zlata. Stejnou barvu má i přezka na řemínku, kterým se visačka připevňuje k zavazadlu. Jmenovka je vyměnitelná. Rozměr visačky je 9 x 5,7cm. Poštovné 75,-kč.
Kožená visačka na kufr IV.
Je vyrobena z kůže. Je ručně šitá voskovanými nitěmi, jmenovku kryje plátek kůže, zapínaný drukem barvy matného zlata. Stejnou barvu má i přezka na řemínku, kterým se visačka připevňuje k držadlu kufru (nebo jiného zavazadla). Jmenovka je vyměnitelná. Rozměr visačky je 11 x 6cm. Poštovné 75,- kč HAND MADE.
Kufr skořepinový - TOPMOVE - 90 litrů
Prodáme velký rodinný (vejde se sem v pohodě oblečení pro 4 lidi na víkend) kufr od firmy Topmove (koupeno přes asi před 3 lety). Kufr je super pevný, ač lehký, ale už se nám nikam nevejde. Rozměry (vnější): 77cm(v), 53cm(š), 29cm(h) 4x dvojitá gumová kolečka, polohovací držadlo s aretací. Fixační popruhy na obsah, další 2 pytle na členění obsahu. Ostatně, je to TENTO kufr, akorát v TMAVĚ MODRÉ barvě Kufr je vybaven řadou bezpečnostních prvků - číselný zámek, zamykací zip, a systém identifikace při přepravě ztracených kufrů). Vše je plně funkční. Kufr má na obou bocích četné škrábance vzniklé používáním (viz foto). Vzhledem k rozměrům preferuji OSOBNÍ prohlídku a převzetí v Praze 4.
Kožená visačka V. - lesklá
Je vyrobena z kůže. Je ručně šitá voskovanými nitěmi, jmenovku kryje plátek kůže, zapínaný drukem barvy niklu. Stejnou barvu má i přezka na řemínku, kterým se visačka připevňuje k zavazadlu. Jmenovka je vyměnitelná. Rozměr visačky je 9 x 5,7cm. Poštovné 75,-kč.
Kožená visačka vínová
Je vyrobena z kůže. Je ručně šitá voskovanými nitěmi, jmenovku kryje plátek kůže, zapínaný drukem barvy niklu. Stejnou barvu má i přezka na řemínku, kterým se visačka připevňuje k zavazadlu. Jmenovka je vyměnitelná. Rozměr visačky je 9,5x6 cm. Poštovné 75,-kč.
Kožená visačka béžová
Je vyrobena z kůže. Je ručně šitá voskovanými nitěmi, jmenovku kryje plátek kůže, zapínaný drukem barvy matného zlata. Stejnou barvu má i přezka na řemínku, kterým se visačka připevňuje k zavazadlu. Jmenovka je vyměnitelná. Rozměr visačky je 9,5 x 6cm. Poštovné 75,- kč. HAND MADE.