inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená smetanová pohovka Natuzzi Cult + taburetka. PC 139000

Kategorie: Sedací soupravy

Luxusní kožená pohovka Natuzzi Italia Cult

Smetanová bílá, dekor Le Mans

Stáří 2.5 roku, velmi dobrý stav dle foto, ojedinělé minimální škrabance na sedáku, 2 vyfocené pro představu. Žádné skrvny.

Šířka cca 290, hloubka 100 (sedací díl), 145 (roh), výška 95, výška sedu 47, hloubka sedu 55, opěrák 60.


Rád vyfotím další detaily, fakturu etc. Prohlídka na místě samozřejmostí.

Důvod prodeje: Stěhování.

Preferuji osobní vyzvednutí, je ale možné se domluvit i jinak. Lze parkovat u vchodu.

Při rychlém jednání možná sleva. Zkuste nabídnout cenu.
Kožená smetanová pohovka Natuzzi Cult + taburetka. PC 139000
Podobné inzeráty
pohovka Natuzzi
kožená pohovka italské luxusní značky Natuzzi. pořizovací cena - 200 000,- stáří pohovky - 10let důvod prodeje: nevejde se na místo obýváku po plánované rekonstrukci bytu pohovka v dobrém stavu, na dvou místech opěrek lehce opotřebovaná viz foto osobní převzetí Praha 5 - Jinonice v případě zájmu prosím o telefonické kontaktování
Kožená sedačka Natuzzi 3+1+1 SLEVA
Luxusní kožená sedací souprava Natuzzi. Velmi kvalitní pravá kůže. Sedačka nese známky používání, ale je kvalitní a pohodlná. Díky pevné konstrukci z masivního dřeva je stabilní a nikde nic nevrže, na rozdíl od levných sedacích souprav. Ještě dlouho poslouží. Z nekuřáckého a čistého prostředí. Odběr v Novém Strašecí (35 km od Prahy).
Kožená sedačka Natuzzi s taburetem a polohováním
Kožená sedačka Natuzzi s taburetem a polohováním na krajním místě, kdy vysunete oporu pod nohy a celé sedadlo se položí.
Italská kožená sedačka Natuzzi s křeslem + taburetou
Koupená nová před 14 lety, PC 100tis. O sedačku se pečlivě staráme Italskými přípravky a jde to vidět na stavu. Velikosti: sedačka – 211x95, křeslo – 97x97, taburetka – 68x79. Cena je za komplet.
Luxusní kožená sedací souprava 3+1+1, Natuzzi, č.2346
Prodám tuto luxusní koženou sedací 3+1+1 značky Natuzzi. Doprava je zajištěna ZDARMA po celé ČR. Prodej je možný i na splátky BEZ NAVÝŠENÍ!
Kožená sedací souprava Natuzzi Italsofa
Sedací souprava z pravé italské kůže značky Natuzzi Italsofa v super stavu. Sedačka rozkládací, křeslo elektrické rozkládací. Původní cena celkově 130 000 Kč. Osobní odběr Záhornice, Městec Králové