inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená sedačka s křeslem

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám koženou sedačku trojsedák s křeslem. Sedačka je rozkládací s lamelovým roštem, zabezpečuje pohodlné spaní. Sedačka má hlubší podsedák a je velmi pohodlná. Nese známky běžného opotřebení, které není na první pohled výrazné, v detailu více na fotografii.
Kožená sedačka s křeslem
Podobné inzeráty
ROHOVÁ KOŽENÁ ROZKLÁDACÍ  SOUPRAVA  S KŘESLEM - TOP STAV.
ROHOVÁ KOŽENÁ ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA S KŘESLEM - TOP STAV. Celočalouněná rohová rozkládací sedací souprava s pohodlným křeslem a polohovacími hlavovými opěrkami od renomovaného německého výrobce Polstermöbel®. Sedačka je v TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 180 x 215 cm, lůžko 155 x 125 cm, výška sedu 43, hloubka sedu 55, výška opěrky 82/98 cm. Materiál - kůže. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Sedačka s křeslem
Sedací souprava s křeslem hnědá kožená
Sedačka s křeslem
Prodám sedačku s křeslem, sedačka se dá rozložit a má úložný prostor. Nese známky používání, ale někomu by se mohla hodit třeba na chatu. Nechám za symbolických 500,-.
rohová sedací souprava s taburetem a křeslem
Rohová sedačka s taburetem a křeslem ve skandinávském stylu roku výroby 2021. Sedačka se hodí do menšího pokoje. Je vyrobena z kvalitní látky. Prodáváme ji z důvodu koupi větší sedačky.
Kožená sedací souprava 3 dílná
Kožená souprava smetanové barvy, součástí je zahnutá sedačka + rovná sedačka + taburet. Sedačka nese známky používání, ale stále někomu ještě poslouží. Na zahnutém díle je jedna nožka propadlá, ale nemá to vliv na funkčnost. U taburetu je taky jedna nožka propadlá, tak je nahnutý. Rozměry: zahnutá sedačka 294 x 94 (110), rovná sedačka 193 x 91, taburet 96x 95x 79 Při rychlém jednání jsme ochotni se domluvit na ceně. V případě zájmu prosím volat +420 , nebo emailem. Vyzvednutí v Mohelnici.
Luxusní kožená sedací souprava s křeslem a taburetem, č.2358
Prodám tuto luxusní rohovou koženou sedací soupravu s křeslem a taburetem. Rozměry: 300x300cm, výška 91cm. Doprava je zajištěna ZDARMA po celé ČR. Prodej je možný i na splátky BEZ NAVÝŠENÍ! - Cena uvedená v inzerátu je konečná