inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená sedačka Natuzzi s taburetem a polohováním

Kategorie: Sedací soupravy

Kožená sedačka Natuzzi s taburetem a polohováním na krajním místě, kdy vysunete oporu pod nohy a celé sedadlo se položí.
Kožená sedačka Natuzzi s taburetem a polohováním
Podobné inzeráty
Kožená sedačka Natuzzi 3+1+1 SLEVA
Luxusní kožená sedací souprava Natuzzi. Velmi kvalitní pravá kůže. Sedačka nese známky používání, ale je kvalitní a pohodlná. Díky pevné konstrukci z masivního dřeva je stabilní a nikde nic nevrže, na rozdíl od levných sedacích souprav. Ještě dlouho poslouží. Z nekuřáckého a čistého prostředí. Odběr v Novém Strašecí (35 km od Prahy).
Sedačka s taburetem
Nabízím krásný béžovo hnědý gauč německé výroby s taburetem. Gauč není rozkládací, ale díky hlubokému sedu a kvalitnímu polstrování se na něm opravdu luxusně spí. Má kvalitní a snadno polohovatelné opěrky, které poskytují oporu ramenům a hlavě, a výborně drží. I s taburetem bylo oboje kupováno naráz v roce 2012. Gauč vypadá velice dobře, není prodřený, prosezený ani špinavý. Drtivou většinu času byl v bezdětné domácnosti a kryt dekou. Rozměry jsou (DxHxV sedu) 220x105x36, rozměry lůžka 178x70. Taburet 135x63x36.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA S TABURETEM  - TOP STAV.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA S TABURETEM - TOP STAV. Pěkná rohová sedací souprava s polohovacími zádovými opěrkami v rohu a taburetem s úložným prostorem. Sedačka je v TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 230 x 270 cm, výška sedu 46, hloubka sedu 55, výška opěrky 90 cm. Materiál - ŽINÝLKA. Není rozkládací. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Kožená smetanová pohovka Natuzzi Cult + taburetka. PC 139000
Luxusní kožená pohovka Natuzzi Italia Cult Smetanová bílá, dekor Le Mans Stáří 2.5 roku, velmi dobrý stav dle foto, ojedinělé minimální škrabance na sedáku, 2 vyfocené pro představu. Žádné skrvny. Šířka cca 290, hloubka 100 (sedací díl), 145 (roh), výška 95, výška sedu 47, hloubka sedu 55, opěrák 60. Rád vyfotím další detaily, fakturu etc. Prohlídka na místě samozřejmostí. Důvod prodeje: Stěhování. Preferuji osobní vyzvednutí, je ale možné se domluvit i jinak. Lze parkovat u vchodu. Při rychlém jednání možná sleva. Zkuste nabídnout cenu.
Kožená sedací souprava Natuzzi Italsofa
Sedací souprava z pravé italské kůže značky Natuzzi Italsofa v super stavu. Sedačka rozkládací, křeslo elektrické rozkládací. Původní cena celkově 130 000 Kč. Osobní odběr Záhornice, Městec Králové
Italská Sedačka Natuzzi
Sedačka Natuzzi 187cm 15 let stará - zachovalá