inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená sedačka hnědá

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám hnědou koženou sedačku
Kožená sedačka hnědá
Podobné inzeráty
Kožená sedací souprava 3 dílná
Kožená souprava smetanové barvy, součástí je zahnutá sedačka + rovná sedačka + taburet. Sedačka nese známky používání, ale stále někomu ještě poslouží. Na zahnutém díle je jedna nožka propadlá, ale nemá to vliv na funkčnost. U taburetu je taky jedna nožka propadlá, tak je nahnutý. Rozměry: zahnutá sedačka 294 x 94 (110), rovná sedačka 193 x 91, taburet 96x 95x 79 Při rychlém jednání jsme ochotni se domluvit na ceně. V případě zájmu prosím volat +420 , nebo emailem. Vyzvednutí v Mohelnici.
Kožená sedačka 3+2 (tmavě hnědá)
Prodám dvoudílnou, tmavě hnědou, koženou sedačku (3 + 2). Sedačka je 15 let stará. Na dvojce jsou patrné šrámy, trojka je v pořádku. Kůže je silná, kvalitní. Sedačka je velmi pohodlná a kůže v létě i v zimě velice příjemná. Sedačka nepochybně může ještě dobře posloužit Odvoz/dopravu si hradí kupující. Místo předání: Hlavenec
Kožená rohová sedací souprava sedačka LONGLIFE hnědá
Rozměry sedačky: Hloubka 200 cm. Šířka 260 cm. Výška 94 cm Rozměry taburetu: Hloubka 59 cm. Šířka 59 cm. Výška 41 cm. Vysoká sedačka. Barva světle hnědá. Silná kvalitní kůže. Pravá kůže. Použité zboží. Velmi dobrý stav. Možno dovézt - DOPRAVA ZAJIŠTĚNA.
Kožená rohová sedací souprava sedačka hnědá
Rozměry sedačky: Hloubka 220 cm. Šířka 273 cm. Výška 90 cm. Rozměry koženého taburetu (pojízdný na kolečkách): Hloubka 66 cm. Šířka 130 cm. Výška 61 cm. Vysoká sedačka. Barva tmavě hnědá. Silná kvalitní kůže. Pravá kůže. Použité zboží. Velmi dobrý stav. Možno dovézt - DOPRAVA ZAJIŠTĚNA.
085 Kožená rozkládací rohová sedací souprava sedačka hnědá
Rozkládací. Hloubka 240 cm. Šířka 290 cm. Výška 103 cm. Vysoká sedačka. Polohovací opěrky hlavy. Chromované nožičky. Světle hnědá barva. Silná kvalitní kůže. Použité zboží. Možno dovézt - DOPRAVA ZAJIŠTĚNA.
Pohodlná hnědá sedačka
-sedačka je jako nová -barva a textura: hnědá, kožená -výhody: pohodlnost, na jedné části možnost polohování -křeslo + dvě další části sedačky -důvod prodeje: návrat k původní sedačce z důvodu barvy a celkově nevhodných rozměrů -cena: 15000,- V případě zájmu, mi prosím pište sms.