inzerce, prodej, prodám, bazar

kožená sedačka Himolla (SRN)

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám koženou sedací soupravu ,el. polohovatelná na 2 lůžka ,šířka 3,6 m + taburet (0,6x0,6 m).Původní cena 80 000 Kč,-, nyní
8 000Kč,- + odvoz.
kožená sedačka Himolla (SRN)
Podobné inzeráty
LUXUSNÍ SEDACÍ SOUPRAVA 3-TV KŘESLO - HIMOLLA®.
LUXUSNÍ SEDACÍ SOUPRAVA 3 + 1 TV KŘESLO - HIMOLLA®. Značková pohodlná celočalouněná sedací souprava HIMOLLA® s TV polohovacím křeslem. Sedačka je ve špičkovém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Německá kvalita HIMOLLA®. Rozměry sedačky 210 x 85 cm, výška sedu 43, hloubka sedu 52, výška opěrky 105 cm. Materiál - pravá kvalitní kůže. Není rozkládací. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
LUXUSNÍ GAUČ KINO TV SEDÁKY -  HIMOLLA®- TOP STAV.
LUXUSNÍ GAUČ KINO TV SEDÁKY - HIMOLLA®- TOP STAV. Značkový pohodlný celočalouněný dvousedák - KINO - HIMOLLA® s TV polohovacími sedačkami a úložným odkládacím meziprostorem. Gauč je v TOP STAVU přijďte se přesvědčit osobně. Německá kvalita HIMOLLA®. Rozměry 190 x 95 cm, výška sedu 46, hloubka sedu 56, výška opěrky 105 cm. Materiál - NOVALIFE®. Není rozkládací. Gauč se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Kožená sedací souprava sedačka HIMOLLA béžová
Německá kvalita HIMOLLA. Možnost vysunutí každého sedáku do TV relaxační polohy + stavitelné opěrky hlavy u každého sedáku. Dva stejné kusy: Hloubka 85 cm. Šířka 156 cm. Výška 107 cm. Vysoká sedačka. Celokožená vhodná i k umístění do prostoru - kůže i vzadu. Barva béžová. Silná kvalitní kůže a kombinaci s dřevem. Použité zboží. Velmi dobrý stav. Možno dovézt - DOPRAVA ZAJIŠTĚNA.
Kožená sedací souprava 3 dílná
Kožená souprava smetanové barvy, součástí je zahnutá sedačka + rovná sedačka + taburet. Sedačka nese známky používání, ale stále někomu ještě poslouží. Na zahnutém díle je jedna nožka propadlá, ale nemá to vliv na funkčnost. U taburetu je taky jedna nožka propadlá, tak je nahnutý. Rozměry: zahnutá sedačka 294 x 94 (110), rovná sedačka 193 x 91, taburet 96x 95x 79 Při rychlém jednání jsme ochotni se domluvit na ceně. V případě zájmu prosím volat +420 , nebo emailem. Vyzvednutí v Mohelnici.
Luxusní rohová kožená sedací souprava, HIMOLLA, č.2613
Prodám tuto luxusní rohovou koženou sedací soupravu. Barva bordeaux. Rozměry: 225x285cm, výška 97cm. Doprava ZDARMA po celé ČR. Prodej je možný i na splátky BEZ NAVÝŠENÍ!
ROZKLÁDACÍ kožená rohová sedací souprava - jak NOVÁ
Prodám ROZKLÁDACÍ moderní značkovou kvalitní koženou rohovou sedací soupravu z pravé kůže. Ve výborném stavu - jako NOVÁ. Sedací souprava není roztržena, není prosezená, není odřená barva apod. Celokozena - vhodná do prostoru. Polohovatelné opěrky hlavy. Nemá úložný prostor. Značka Himolla Longlife. Barva černá. Velice pohodlná. Rozměry viz poslední foto. Pro více informací mě kontaktujte telefonicky nebo SMS. Dopravu můžu zajistit