inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená sedací souprava

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám vybavení do bytu. Ceny dohodou. Vlastní odvoz. Praha Černý most. Kožená sedací souprava, křesla, skříň, postel, obývací stěna, židle, stůl, světla, doplňky, lustr, lampa…
Retro, staré.
Kožená sedací souprava
Podobné inzeráty
KOŽENÁ SEDACÍ SOUPRAVA 3 - 1 - 1 EL.VYHAZOVÁK - TOP STAV.
KOŽENÁ SEDACÍ SOUPRAVA 3 - 1 - 1 EL.VYHAZOVÁK - TOP STAV. Luxusní, kožená sedací souprava s pojízdnými křesly - jedno TV polohovací na EL. pohon s funkcí postavení sedícího. Sedačka je v TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry 210 x 90 cm, výška sedu 47, hloubka sedu 52, výška opěrky 100 cm. Materiál - kůže. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
KOŽENÁ ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA 3 - 2.
KOŽENÁ ROZKLÁDACÍ SEDACÍ SOUPRAVA 3 - 2. Pohodlná kožená dopředu rozkládací sedací souprava. Sedačka je ve špičkovém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 200 x 95 cm, dvousedák 150 x 95 cm, lůžko 195 x 145 cm, výška sedu 42, hloubka sedu 53, výška opěrky 108 cm. Materiál - kůže. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Kožená sedací souprava Vegas 3+1+1
Kožená sedací souprava VEGAS Kožená sedací souprava VEGAS. Potah soupravy je vyroben z pravé kůže, která je měkká a příjemná na dotek. Barvu kůže, si můžete vybrat níže z vzorníku Je možno výběr barvy moření dřeva na nožky,které jsou dřevěné Jednoduché tvary sedací soupravy, které se hodí do jakéhokoliv moderního interiéru. Rozměry: křeslo: Šířka: 84 cm Výška: 84 cm Hloubka: 84 cm dvojkřeslo: Šířka: 145 cm Výška: 84 cm Hloubka: 84 cm trojkřeslo: Šířka: 220 cm Výška: 84 cm Hloubka: 95 cm rozklad na spaní 190x120 cm LUXUSNÍ KOŽENÁ SEDACÍ SOUPRAVA JE VYROBENA Z VELMI KVALITNÍ PŘÍRODNÍ HOVĚZÍ KŮŽE.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA S ÚLOŽÁKEM. Rohová sedací souprava s výklopným úložákem na plynových vzpěrách, rozkládací na velké lůžko. Sedací souprava je ve velmi dobrém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 255 x 165 cm, lůžko 205 x 210 cm, výška sedu 45, hloubka sedu 56, výška opěrky 92 cm. Materiál - mikroplyš. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
ROHOVÁ KOŽENÁ SEDACÍ SOUPRAVA S OTOČNÝM SEDÁKEM - TOP STAV.
ROHOVÁ KOŽENÁ SEDACÍ SOUPRAVA S OTOČNÝM SEDÁKEM Polstermöbel®- TOP STAV. Luxusní rohová pohodlná celočalouněná sedací souprava Polstermöbel®s polohovacími zádovými opěrkami v rohu sedačky, úložným prostorem a otočným sedákem se sklopnými područkami. Sedačka je ve TOP STAVU, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 270 x 285 cm, výška sedu 45, hloubka sedu 57, výška opěrky 100 cm. Materiál - kůže. Není rozkládací. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
ROHOVÁ KOŽENÁ CELOČALOUNĚNÁ SEDACÍ SOUPRAVA - OTOČNÝ SEDÁK.
ROHOVÁ KOŽENÁ CELOČALOUNĚNÁ SEDACÍ SOUPRAVA S OTOČNÝM SEDÁKEM. Luxusní rohová pohodlná celočalouněná sedací souprava s polohovacími zádovými opěrkami v rohu sedačky a otočným sedákem. Sedačka je ve špičkovém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 270 x 240 cm, výška sedu 43, hloubka sedu 54, výška opěrky 98 cm. Materiál - kůže. Není rozkládací. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.