inzerce, prodej, prodám, bazar

Kožená kotníková obuv vel. B 250-6-26 RETRO

Kategorie: Turistika, horolezectví

Kožená kotníková obuv vel.250-6-26, nepoužité, RETRO - PIONÝRKY
Kožená kotníková obuv vel.  B 250-6-26  RETRO
Podobné inzeráty
Treková kotníková obuv 46 Ardon
ARDON RACER BLUE Úplně nová, nenošená v originální krabici. - treková kotníková obuv - lehká a odolná s reflexními potisky - svršek z materiálu softshell s nepromokavou úpravou - špice a patní část zesílena vrstvou polyuretanu - phylon/kaučuková podešev - phylon změkčuje došlap, vnější kaučuková vrstva zvyšuje odolnost proti uklouznutí na mokrém povrchu - vhodné pro outdoorové aktivity
Dámské pohorky Lotto vel.40
Skvělé pohodlné boty renomované značky. Top stav. Membrána proti vodě. Stélky měří 26 cm. Aktuální fotografie pošlu do zprávy. Dámská kotníková obuv Lotto je vhodná do přírody i do města během chladnějších dní. Membrána HYDROGUARD ochrání vaše chodidla při nepříznivém počasí. O tepelný komfort se postará polstrování a podšívka z microfleecu. voděodolná membrána HYDROGUARD Top stav. Stélky měří 25,5 zateplení microfleece všitý jazyk po celé délce
Scarpa dámská treková obuv s Gore-Tex
Dámská celokožená turistická obuv vel.39 1/2 s gore-tex nepromokavou membránou. Obuv je ideální pro horské trasy a Via ferraty.
Dámské trek boty Salomon X Ultra vel.39 1/3
Výborný stav, jen lehce použity, skoro nové. Vložky měří cca 25 cm.Pc.2200.-Rychlý systém šněrování a prodyšnou svrchní vrstvou. Obuv je vhodná pro všechny, kteří se věnují rychlejšímu hikingu na technických tratích. Lehká, precizní a agresivní obuv pro rychlý pohyb na drsných trailech. Dámská turistická obuv Salomon X Ultra zajišťuje maximální stabilitu pohybu i v náročném horském terénu a výbornou přilnavost na mírném až technickém podkladu, a to zejména díky kvalitní podešvi Contagrip.
Outdoorová obuv Prabos API GTX hnědá - vel 47
Prodám kvalitní outdoorovou obuv Prabos API GTX hnědá ve velikosti 47. Česká výroba. Boty mají Gore-Tex membránu a Vibram podrážku. Boty jsou ve výborném stavu. Byly nošeny jen týden na dovolené na Islandu a od té doby leží v krabici (na turistiku již není čas). Mohu zaslat např. Zásilkovnou. Jedná se o tuto obuv:
MAMMUT ALP ICE EXP GTX ® | " 44 / 10-10,5 "
Predám túto vysokohorskú kvalitnú obuv pre technické lezenie v TOP STAVE. Táto expedičná obuv je vhodná na polo/automat mačky ✓ skaly ✓ ľadovce ✓ vysokohorská tur ✓ ) stav : N O V Ý C H size : US 10 ev.10,5 UK 9,5 EU 44 MP 280 cena : 250 € ( p e v n á ) +421-910-595-159 Osobný odber - Bratislava Ružinov. ( pošta po dohode nie je problém )