inzerce, prodej, prodám, bazar

Kovová plastika

Kategorie: Doplňky

na zed,,egyptská kněžka" max.šířka 20cm,výška 23cm,pouze os.předání Olomouc.
Kovová plastika
Podobné inzeráty
Plastika 47 x 19 cm
Plastika 47 x 19 cm. Dřevěný rám. Plastika - světlý kov. Nevhodný dar
BRONZOVÁ PLASTIKA ČTRNÁCTILETÉ TANEČNICE - 120 CM
Bronzová plastika čtrnáctileté tanečnice, značená na soklu, nádherné provedení, výška 120 cm, sokl 47 x 41 cm, váha 60 kg, top kousek.
Originál z obalu alba americké kapely Panzram.
Jedinečná bizarní plastika Kataton. Tato plastika byla použita na obalu alba americké kapely Panzram. Naprostá rarita! Galerie bizarního umění BIZARRE ZODOOMA GALLERY. Rozměr 61x61cm. bzg.
Sada kovových svícnů, moderní, dekorace adventní, vánoční
Kovové svícny na čtyři svíčky - set, originální cínové svícny umístěné na dřevěných podstavcích. Sada čtyř kusů, svícen adventní, vánoční, moderní umění, z kovu, cínový, do interiéru, socha, abstraktní plastika. Sada obsahuje čtyři svícny rozdílných tvarů a velikostí. Dřevěné podstavce jsou přizpůsobené na čajové svíčky. Vhodné jako adventní nebo vánoční dekorace. Autor: Barbora Fausová Rozměry i s podstavcem: výška: 6,0 - 10,0 cm šířka: 7,0 - 8,0 cm Technické parametry: Tato plastika je ručně odlévána, cizelována, patinována a nakonec konzervována voskem. Každý kus je originál a odlitek se může nepatrně lišit ve struktuře a patině. Podstavec je lehce zatónován přírodním mořidlem. K dodání do týdne. Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Kovový reliéf s rámem, cínový, dekorace na stěnu - Vlna
Abstraktní cínový reliéf s dřevěným rámem. Socha z cínu, moderní plastika cínová, plastiky z kovu na zeď, na stěnu, do interiéru, originální, abstraktní umění, dekorace do bytu Autor: Barbora Fausová Rozměry s rámem: 20,5 x 24,0 x 2,5 cm Váha : 2100 g Technické parametry: Tato plastika je ručně odlévána, cizelována, patinována a nakonec konzervována voskem. Každý kus je originál a odlitek se může nepatrně lišit ve struktuře a patině. Reliéf je upevněn na dřevěnou desku (smrk). Dřevo je lehce zatónováno přírodním mořidlem. Na zadní straně reliéfu je připevněn háček k zavěšení na stěnu. Vhodné do klasických i moderních interiérů. Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Dámské pásky, různé
Dámské opasky 1) Dámský pásek sametový, červený, z vnitří strany černá kůže. Šířka 1,5 cm. Obvod na nejmenší dírku 81 cm (nejmenší dírky dodělány následně) a největší dírku 99 cm. Velmi dobrý stav. 19 Kč 2) Dámský pásek textilní, maskáčový, černá kovová spona. Šířka cca 3,5 cm, celková délka bez spony 111 cm. Velmi dobrý stav. 69 Kč. 3) Dámský pásek textilní, černý, nastavitelná délka, černá kovová dvoudílná spona, černá kovová očka v pásku. Šířka cca 3,5 cm, celková délka až 120 cm. Dobrý stav. 89 Kč. 4) Dámský pásek pletený, černý, uvazovací. Šířka cca 5 cm, délka střední pletené části cca 65 cm, celková délka cca 170cm. Velmi dobrý stav. 39 Kč Více viz fotky. (Na žádost lze poslat více fotek.) Převzít lze v Praze po předchozí domluvě v ul. Veronské nám. (Horní Měcholupy, dle domluvy) nebo případně Podleská (Uhříněves, dle domluvy v pracovní dny přes den), Za Valem (Kunratice, dle domluvy večery, víkendy), K Hrušovu (Šterboholy, dle domluvy, nepravidelně). Věci, u kterých to dává smysl, lze po domluvě zaslat přes Zásilkovnu za 84 Kč, nebo Balíkovnu za 70 Kč (79 Kč Zásilkovna, 65 Kč Balíkovna + 5 Kč za práci a materiál) nebo jinak podle domluvy. Podívejte se na další věci k prodeji.