inzerce, prodej, prodám, bazar

Kouzlo rychlosti

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu(Kouzlo rychlosti) R. v. 1979.Cena 150,-Kč +náklady za odeslání.
Kouzlo rychlosti
Podobné inzeráty
R.Byrne (KOUZLO a MOC) kus 220kč
Nabízím dvě NOVÉ knihy od autorky Rhondy Byrne 1.MOC.....................cena 220kč (Nyní s MOCÍ pokračuje Rhonda B. ve své převratné práci a odhaluje nejmocnější sílu vesmíru...) 2.KOUZLO...............cena 220kč (Není důležité,kde jste,kdo jste či jaká je vaše momentální situace,KOUZLO vám změní život ze všech okolností... R.Byrne zahájila svou cestu filmem TAJEMSTVÍ..poté i následovala kniha TAJEMSTVÍ (celosvětový bestseller) Zakoupení obou knih,sleva na 400kč. Obě knihy jsou nečtené,TOP STAV. Přepošlu Zásilkovnou (+79kč), nebo prodej osobně (jen v Praze
Kouzlo domova, nádobí, porcelán
Prodám sadu kouzlo domova. Nepoužívané, schované, pouze květináč krátce použit. Perfektní stav. 400,- za vše, možno i po částech...cena domluvou.
Krásný dřevěný obraz s městečkem z domků
Přinášíme vám nový dřevěný obraz, který zaujme nejen váš zrak, ale také vaše srdce. S malými domečky poskládanými do městečka, tento obraz vytváří útulnou atmosféru, která vám pomůže uvolnit se a odpočinout si. Každý domeček na obrazu je ručně vyrobený, takže má svůj vlastní charakter a kouzlo. Navíc, rozměr 55x27cm je ideální pro umístění na jakoukoliv zeď ve vašem domě. Tento dřevěný obraz je perfektní dárek pro vaše blízké, nebo pro vás samotné, abyste si užily harmonii a pohodu. Vytvořte si svůj vlastní kousek přírody a užívejte si každý okamžik v krásném prostředí. Tak neváhejte a pořiďte si tento jedinečný kousek dřeva, který bude krášlit vaše bydlení! Objednávejte nyní a užijte si kouzlo ruční práce!
Koupím knihu Kouzlo
Koupím knihu Kouzlo. V českém jazyce. Nabídněte. Děkuji.
Keramický šálek - KOUZLO DOMOVA
Šálek - objem cca 400ml, viz fotografie - KOUZLO DOMOVA - zn. K prodeji víc kusů
VANMASS USB C Hub, 7-v-2 USB C na kompatibilní pro MacBook P
【Specificky navrženo pouze pro MacBook Pro/MacBook Air】 VANMASS je přední světová značka Apple USB C HUB se dvěma porty s mezinárodní certifikací. Tento 7v2 multiportový USB C splitter s 2x USB 3.0, USB C Data, USB C Data/nabíjení , SD/ Micro SD, Dokonale se hodí pouze : MacBook Pro 2016/2017/2018 (13" & 15" modely), MacBook Air 2018 Není pro Dell, HP, Microsoft, Lenovo, HUAWEI 【Nejrychlejší rozbočovač USB C na světě a přenos dat rychlostí až 40 Gb/s】 Podpora přenosu dat rychlostí až 40 Gb/s a videa 5K a 2x4K@60Hz přes port USB-C. Získejte rychlost přenosu dat 5 Gb/s přes porty USB-A nebo Type-C.Streamujte 4K @ 30Hz video přes port HDMI. Čtečky karet Micro SD a SD až 104 MB/s, které synchronizují hudbu, filmy a velké soubory bleskovou rychlostí. (Poznámka: K dosažení nejlepšího zážitku použijte prosím kabel Apple Thunderbolt 3) [ Vyšší rychlost nabíjení a přenos dat s Thunderbolt 3 ] Thunderbolt 3 v blízkosti portu HDMi podporuje napájení až 100 W. Který dokáže nabíjet nejnovější MacBook Pro 16” (96W), 13” (61W) a 15” (87W) macbook pro plnou rychlostí při využití všech datových portů 【Globálně vybrané komponenty, chraňte svůj MacBook】 [1] Dvoujádrový hlavní řídicí čip z USA se vyznačuje vysokým výkonem, nízkou spotřebou, vysokou rychlostí a stabilitou. typ c hub může nabídnout nejlepší výkon pro váš Mac OS. [2] Japonské kondenzátory se vyznačují tepelnou odolností a dlouhou životností. Kompletní utěsnění pláště zajišťuje stabilitu během provozu. Ve srovnání s jinou značkou nebude náš adaptér USB c hub způsobovat prostoje kvůli nadproudu. 【Profesionální zábava, kancelářský asistent】 Pracovníci v kanceláři s vytíženými počítačovými stanicemi, domácí počítačoví nadšenci, kteří pracují s více zařízeními současně při hraní her nebo střihu videa, mohou velmi těžit z všestrannosti tohoto rozbočovače USB-C.