inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím,pokácim ořech

Kategorie: Ostatní

Pokácim ,koupím váš ořech i jiné stromy..
Dohoda jistá
Nejlépe SMS nebo volat tel.
Koupím,pokácim ořech
Podobné inzeráty
Koupím dřevo
Koupím v jakékoliv podobě, buď za rozumnou cenu nebo za odvoz, sama i pokacím, odvezu..Trutnovsko, Náchodsko, Královéhradecko.. případně pokacím a zpracuji dle Vašich požadavků pro Vás.. v případě zájmu se ozvěte na níže uvedené číslo, určitě se domluvíme, nabízím také kompletní lesnické práce, práci s motorovou pilou, vyklízení, čištění pozemků, zednické práce, jsem živnostník..
Pokácím,koupím kmen ořechu
Pokácim,koupím kmeny ořechů
Pokácím stromy zdarma za dřevo
Pokácím stromy zdarma za dřevo, i velmi nebezpečné blízko budov a elektr. vedení, nabízejte jen velké mohutné stromy, čím větší tím lepší, bohaté zkušenosti, pojištění odpovědnosti, nemusí to být jen kolem Ostravy.
Krájecí deska černý ořech Maxi
Krájecí deska černý ořech Maxi Servírování oblíbených pokrmů na masivní servírovací desce je zábava. . Stane se dominantou vaší kuchyně .Každého zaujme jedinečná kresba černého ořechu kterou zvíraznuje tvar krájecí desky. Černý ořech je dřevo s výraznou barvou od černé, hnědé až po fialovou barvu. Každý kousek je originál. Povrchová úprava: Světlicový olej Dřevo: Ořech černý Rozměry: Délka - 50 cm Šířka - 21 cm Tloušťka - 2,2 cm Obsah balení: Prkénko Návod na ošetření
Koupím dřevo
Dobrý den. Koupím cca 10m3 dřeva. Nejlépe v metrovkách ale může být i delší. V lese si ho i pokácím když bude třeba. Jablonec nad Nisou - Liberec- Turnov a okolí. Děkuji
Ořech
Autor: Vladimír Čtverák, Jan Frolík, Vladimír Glaser Druh knihy: Průvodce historií obce Ořech Průměrná cena v knihkupectví: stará Vzhled: Skoro jako nová Popis: Dějiny a současnost obce Ořech. Vydáno ve spolupráci s Obecním úřadem v Ořechu.