inzerce, prodej, prodám, bazar

Koupím, železo / kabely / papír / barevné kovy / motory

Kategorie: Ostatní

Přijedu, nacením za nejvyšší možné ceny dle trhu a případně zajistím naložení a odvoz Železa - strojů - kabelů - papíru - elektromotoru - automotoru - barevné kovy - autobaterie - počítače - pračky - boilery... Možnost nezavazného nacenění po telefonu.
Koupím, železo / kabely / papír / barevné kovy / motory
Podobné inzeráty
Minelab Equinox 800 + 2x cívka / TOP STAV / záruka
Prodám jeden ze svých detektorů kovu. Ideální pro začátečníky i pokročilé, kteří chtějí výkonnější stroj za zajímavé peníze s kompletním příslušenstvím. Jeden z nejoblíbenějších detektorů kovu celosvětově. Model prodávám s dvěma cívkami, standardní 11" a 6", která je vhodná do více znečištěných oblastí. Používal jsem občasně s přáteli, stejně jako zbytek svých detektorů, chodíme jen párkrát do roka. Záruka ještě více jak rok. (04/2024). Stav - velmi pěkný, LCD(byla folie), zbytek s minimálními známkami užívání - choval jsem se k němu hezky - viz foto. Pouze drobné oděrky po těle a tyčích. Sluchátka nebyla NIKDY použita! Originální krabice + další nepoužité ochranné folie. Detektor se napájí pomocí Minelab USB kabelu. JEDNÁ SE OSOBNÍ PRODEJ Kupován za 24 500,- + 4500,- druhá cívka. SPEC: Základní technická dataPracovní režimy - Park (les) | Pláž | Pole | Zlato Pracovní profily - 8 (2 na každý detekční režim) Tlačítko profilu uživatele - Ano Pracovní frekvence - (kHz) Multi, 5, 10, 15, 20, 40 Odrušení interferencí - Automatické | Manuální (-9 až 9) Odladění vlivu půdy - Automatické | Manuální Citlivost - nastavitelná 1-25 Hlasitost - nastavitelná 0-25 Úroveň prahového tónu - nastavitelná 0-25 Prahová rozteč - nastavitelná 0-25 Identifikace cíle - 50 segmentová diskriminace (Železo: -9 - 0 | Neželezné kovy: 1 - 40) Audio tóny - 1, 2, 5, 50 Tone Break – železné a neželezné kovy Tone Pitch – železné a neželezné kovy Tone Volume – železné a neželezné kovy Indikátor hloubky - 5 úrovní Délka - 1440 mm Hmotnost - 1,34 kg Standardní cívka - 11"/28 cm 2D inteligentní cívka (vodotěsnost až do 3m) "sonda je dodávána s krytem" Sluchátka (součástí balení) - Sluchátka Bluetooth a aptX ™ Low Latency (nejsou voděodolná) Bezdrátový přijímač WM 08 (součástí balení) Monochromatický LCD displej s posvícením Podsvícení LCD – čtyři úrovně: Nízká | Střední | Vysoká | Vypnuto Baterie - Vestavěná dobíjecí Lithium-iontová baterie Výdrž baterie - Cca 12 hodin Vodotěsnost - do 3 m Pracovní teplota -10°C až +50°C Klíčové technologie - Multi-IQ | 5F × 8 | Wi-Stream | Bluetooth | AptX ™ Nízká latence Ostatní příslušenství - USB nabíjecí kabel (1,5A), vícejazyčná ochranná fólie LCD Software – možnost upgradu připojením USB (Windows a OSX) Osobní předání možné v Teplicích (klidně s vyzkoušením), event. možné zaslání PPLkem celá ČR.
Uhlový kopírovací papír - černý, modrý
Odprodej nadbytečné zásoby. Jedná se o kopírovací papír (pro kopírování mechanickou cestou), určený pro kopírování především kancelářských a školních poznámek, strojopisu, v jehličkových tiskárnách, při výtvarných činnostech, apod. Černý uhlový papír je určen primárně do psacích strojů a jehličkových tiskáren (s papírem o standardní tloušťce/gramáži 80mg^2 je možno pořídit současně do 5ti kopií, s tenkým tabelačním nebo průklepovým papírem do 10ti kopií. Přičemž každý list papíru lze znovu použít asi 20x, dokud není barvivo zcela odebráno. Pro kvalitní syté kopie se doporučuje používat papír max. 5-10x. Záleží na kopírovacím tlaku a tloušťce kopírovací vrstvy). Existují dva (tři) druhy uhlového papíru: voskový a polymerový (grafitový). Voskový vykazuje vyšší sytost kopií ale není příliš odolný vůči rozmazání. Proto je účelné při úpravách nebo psaní do hotové kopie podložení ruky obyčejným kancelářským nebo průhledným pauzovacím papírem. Uhlové papíry s polymerovou kopírovací vrstvou /"solvent ink"/ vykazují o málo nižší sytost, kopie je odolnější vůči rozmazání nebo nežádoucímu obtisku barviva na jiný povrch. Modrý uhlový papír je určen primárně pro ruční propisování (propiskou, jiným typem pera s hrotem, případně nepíšící propiskou nebo vytlačovacím hrotem /perem/ přes již napsaný text, pro zachování jeho formátování, jako alternativu k fotokopírování. Počtem zhotovitelných kopií platí rovněž jako u černého kopíráku) K dispozici WOLF-CONCORDE černý pro strojopis /polymer./- 80ks. WOLF-CONCORDE modrý pro ruční propisování - již není Cena: 1.60,-/list. Při odběru 5 a < ...="" listů="1.50,-/ks.;" při="" odběru="" 10="" a="">< ...="" listů="1.25,-/ks.;" při="" odběru="" 15="" a="">< ...="" listů=""> PELIKAN Hand Carbon 500H modrý /vosk./ - 70ks. Cena: 1.80,-/list. Při odběru 5 a < ...="" listů="1.70,-/ks.;" při="" odběru="" 10="" a="">< ...="" listů="1.60,-/ks.;" při="" odběru="" 15="" a="">< ...="" listů=""> Možno zaslat poštou jako dopis. Kopíráky nebudou přeloženy, ale navinuty na tenkou papírovou roli. --- Nápady: Uhlový papír je vlastně taková malá přímá a jednoduchá kapesní kopírka Chcete nevšedně zaujmout? Přineste si do školy kopíráky a vytvořte spolužákům kopie zápisků. Budou jistě koukat Kopírovací papír je více než vhodný pro přenos motivu na dřevo, plech, pěnové folie nebo jiné materiály, podle stopy lze pak vyřezávat, stříhat, pilovat, frézovat. Jak jednoduše pořídíte zrcadlově otočenou kopii obrázku nebo textu? Podložte jeden list kopíráku barvicí stranou vzhůru pod list, na který budete kreslit nebo psát. A máte to.
Překáží vám železo na zahradě
Zdravím překáží vám staré železo na zahradě? Nabízím odkup na ceně se domluvíme koupim i barevné kovy
Pásovina - profily L a U - železo
Pásovina. Profily L a U. Různé rozměry. Vycházíme z ceny 30kc/kg. Např. Šířka 120mm x síla/výška 5mm x délka 6m ala 850Kč k dispozici 6ks Šířka 100mm x síla/výška 10mm x délka 6m ala 1400 kc k dispozici 1ks Šířka 100 mm x síla/výška 5mm x délka 5m ala 710 kc k dispozici 1ks Šířka 25mm x síla/výška 4mm x délka 6m ala 100 Kč k dispozici 2ks Dále železo profil L 40x40x4mm v délce 6m ala 400Kč k dispozici 3ks Totéž v délce 5m ala 330Kč k dispozici 1ks Dále železo profil U 40x25x3mm v délce 6m ala 340Kč k dispozici 1 ks Totéž v délce 5m ala 290Kč k dispozici 1ks Totéž v délce 4m ala 230Kč k dispozici 2ks Celkem železo v hodnotě cca 10.000Kč. Osobní převzetí ve všední dny, ideálně 9-13, v Újezdě u Brna - po předchozí domluvě.
Xerografický papír A4  Original 80g, 500 listů.
Xerografický papír A4 Original 80g, 500 listů. Xerografický papír A4 Original 80g, 500 listů CC je přední špičkový nenatíraný papír pro barevný laserový tisk s certifikací FSC™, určený pro široké použití. Papír Copy zaručuje mimořádně ostré výtisky a brilantní barvy, zejména při digitálním tisku. Naše rozsáhlá řada zahrnující 10 různých gramáží v různých formátech vám dává možnost širokého výběru použití. Perfektní kvalita výtisků a efektivní reprodukce barev udělá vaše prezentace nebo reklamní tiskoviny dvojnásobně úspěšnými. Dokumenty, jako jsou prezentace, reklamní pošta, manuály, podnikové plány, vizitky a obálky,dělají vaší společnosti reklamu. To je důvodem, proč by měla být kvalitě papíru věnována stejná pozornost jako obsahu. Cena za 148 Kč bez DPH/ 500BL (1 balení) Doprava po celé ČR.
Koupim stroj, autobaterie, měd, hliník, kabely, cín, mosaz
Máte nějaký vyřazený stroj? Možnost nezávazné cenové nabídky na základě tel.hovoru popř. po osobním shlédnutí. Naložení a dopravu mám. Stejně tak koupim kabely, autobaterie, veškeré barevné kovy, startéry, alternátory, nerez, Zinek, mosaz, olovo...